Oxodrol Biverkningar

Oxodrol även kallad Oxymetolon-Alhavi (Oxymetolon 50) är en stark oral steroid som produceras av Alhavi i Teheran, Iran. Oxodrol anses vara en mycket effektiv steroid som producerar snabb utveckling av muskler och förbättrad styrka och uthållighet. Oxodrol har en mycket intensiv androgen (avseende utveckling av manliga egenskaper) effekt på grund av dess anabola (en steroid relaterad till hormonet testosteron) komponent. Det är viktigt att känna till funktion och bieffekt av Oxodrol innan det.

Funktion


Enligt pharmasport.org, när man tar Oxodrol, ökad kroppsvikt på 10 till 15 pounds eller mer på bara 14 dagar är inte ovanligt. Vätskeretention i kroppen är anmärkningsvärt, vilket hjälper till att smörja lederna och ger en önskvärd slät look till musklerna. Oxodrol tabletter finns i förpackningar om 100.

Biverkningar


Vissa biverkningar av Oxodrol är relaterade till mag-tarmsystemet, andra är till en låg känsla av hälsa och välbefinnande. Det påverkar också nivåerna av testosteron och nivåerna av kolesterol. Gastrointestinala biverkningar, illamående, kräkningar och ont i magen, tillsammans med en brist på aptit och diarré.

Andra biverkningar


Samtidigt som Oxodrol kan en uppleva en känsla av ökad styrka och ökad tillväxt av muskelmassa, men å andra sidan finns det en brist på känslan av välbefinnande. I grund och botten du inte känner väl. Det kommer också att finnas en känsla av ökad aggressivitet på grund av den androgena effekten av Oxodrol. Oxodrol kan också minska kroppens egen produktion av testosteron.

Ytterligare biverkningar


Biverkningar kan också inkludera huvudvärk, sömnlöshet och svår akne. Ytterligare biverkningar inkluderar en negativ effekt på kolesterolnivåer på grund av ökat intag av livsmedel rika på kalorier och fett som behövs för att bibehålla muskelmassa. Denna diet kan orsaka LDH (dålig) cholesterol att öka, vilket kan öka risken för bildandet av plack i artärerna, vilket resulterar i en stroke eller hjärtinfarkt.

Varning


Äldre idrottare ska inte ta Oxodrol eftersom de känsligare för över dess biverkningar och det kan också öka risken för leverskador och prostatacancer. Oxodrol rekommenderas inte för kvinnor på grund av de oåterkalleliga biverkningar av manlighet som kan uppstå. Dessa inkluderar missade perioder, ökad libido och en djup röst. Andra effekter är klitoris hypertrofi (förstorad), ökad hårväxt på benen och framväxten av ett skägg.


Articles Liés