Viktminskning Tricks & Snabba Diet Secrets

Bantning är extremt svårt, särskilt om du inte får resultat så snabbt som du hade hoppats. När du försöker gå ner i vikt, att veta några knep och hemligheter kan hjälpa dig att hålla på rätt spår och få resultat snabbt. Oavsett din nuvarande diet plan, lägga till följande tips för att din plan ska se ut och må bättre ännu tidigare.

Slow Down


När du försöker gå ner i vikt, äta dina måltider är långsamt din bästa insats för att undvika att äta för mycket. Det tar ungefär tjugo minuter för magen att berätta din hjärna att det är fullt. Om du vräker i sig maten på fem minuter, är chansen att du har hållit på att äta efter att du redan fulla. Ta små tuggor och tugga varje noggrant. Detta kommer att hålla dina måltider från att försvinna för snabbt och hålla dig från att avsluta en måltid känsla alltför fyllda.

Vatten


De flesta av din kropp består av vatten, så det är klokt att du behöver mycket vatten för att hålla allt i trim. När du är uttorkad, du är mer benägna att känna sig trött och slö, vilket gör att stanna motiverad att äta rätt och träna ännu hårdare. Kroppen tenderar också att hålla i vattnet mer när den inte får tillräckligt av det. Dricka mycket vatten är säker på att få dig på snabbspår till diet och viktminskning framgång. Medan vissa experter rekommenderar att dricka åtta glas, eller cirka 64 gram, vatten varje dag. Andra däremot, rekommenderar dividera din vikt med två och dricka att många gram vatten varje dag. Om du är osäker, tala med din läkare.

Vanor


Ändra din matlagning vanor kan verkligen skära ut en massa onödiga kalorier och få dig närmare dina mål viktminskning snabbare. Istället för att använda rapsolja eller smör att smörja din matlagning kokkärl, använda olivolja eller en kalori-fri non-stick spray. Slå alla dina matlagning kokkärl över till teflon sort samt och på nolltid du kommer att använda mindre fett fyllda smör i maten. Om du absolut måste använda smör på en del av din mat, prova en kalorifattig smörspray.

Mellanmål


Om du tror att du skär dina kalorier genom att strikt hålla sig till tre måltider om dagen, du har fel. Att äta ofta är det bästa sättet att hålla din ämnesomsättning igång hela dagen. Förutom att du är mycket mer benägna att binge eller äta för mycket vid dina regelbundna måltider när du går hungrig mellan. Det finns gott om hälsosamma mellanmål som du kan införliva i din dag för att tillfredsställa din hunger mellan måltiderna. Låg-kalori ost kilar, mandel, selleri och äpple skivor smort med jordnötssmör är alla fyllning och läckra alternativ.


Articles Liés