De Beste Supplementen voor Prickly Heat

Stekelige warmte is een jeukende, pijnlijke huidaandoening waarbij de poriën van het huidoppervlak worden verstopt en geïrriteerd, en uiteindelijk scheuren; resulterend in een rode uitslag. Het komt het meest voor in zeer warme, vochtige klimaten waar zware zweten optreedt. Als de zweetklieren verstopt raken na gebruik talkpoeder of dragen absorberend kleding, het zweet eigenlijk ontsnapt naar aangrenzende weefsels, resulteert in de rode, jeukende huiduitslag. Terwijl het beste medicijn voor stekelige warmte wordt het beoefenen van preventieve maatregelen - zoals het houden van jezelf als koel en schoon mogelijk - er zijn verschillende supplementen en kruiden die kunnen helpen verlichten van de branderig gevoel als het eenmaal in de uitslag vorm.

Aloë Vera


De gel gevonden binnen de aloë vera plant is koel en kalmerend wanneer toegepast op een stekelige warmte-uitslag. Het rustgevende effect maakt Aloë Vera een effectieve kruidenmiddel voor het brandende gevoel. Het is gemakkelijk te gebruiken, ook. Gewoon snap het einde van een aloë vera blad, knijp de gel van binnenuit, en royaal toe te passen op de volledige uitslag. Herhaal dit zo vaak als nodig.

Calendula


Een ander nuttig kruid is calendula. Toepassen calendula lotion of gel aan het getroffen gebied om de jeuk en branden verlichten. Met zowel samentrekkende en antiseptische eigenschappen, calendula helpt ook bij de genezing.

Neem


Een mooie, koele dressing van neem bladeren zorgt voor onmiddellijke verlichting van stekelige warmte pijn. Solliciteer natte neem bladeren naar de uitslag en laat de dressing om te drogen. Eenmaal volledig droog is, verwijder de bladeren en spoel het met koud water.

Sandelhoutpulp


Een populaire remedie voor stekelige warmte is sandelhoutpulp. Mix sandelhout poeder met rozenwater tot een pasta wordt gemaakt. Smeer de pasta over de uitslag. Het resultaat is tweeledig: het helpt om de stekelige warmte genezen en helpt voorkomen dat overmatig zweten, dat verder zou kunnen verstoppen de poriën.

Vitamine C


Met zijn natuurlijke antihistamine-effect, vitamine C is een geweldige remedie voor een stekelige warmte-uitslag. Het minimaliseren ontsteking, die jeuk zal verminderen, en kunnen eventueel voorkomen prickly warmte optreedt allemaal samen. Om deze uitslag af te weren, neem 1 gram vitamine C drie keer per dag.


Articles Liés