Ökad Human Growth Hormone i barn Naturally

Human Growth Hormone


Humant tillväxthormon, HGH, produceras av den främre hypofysen belägen under hjärnan. Onaturliga sätt att stimulera HGH finns, men kommer med allvarliga biverkningar som är extra farliga för barn, inklusive muskelsvaghet, glukos oegentligheter och onormal hjärttillväxt.

Kost och motion


Tillväxthormonnivåerna ökar väsentligt när insulinnivåerna är lägre. En balanserad kost som är något högre i lågt glykemiskt kolhydrater är perfekt, speciellt när carb-rika livsmedel följs direkt efter ditt barn har varit aktiva eller utövas.

Motion har visat sig öka HGH produktionen, men måste kombineras med mycket vatten och vätskor, eftersom uttorkning kan sänka förmåga motion för att öka HGH.

Lågt glykemiskt livsmedel innehålla frukostflingor gjorda med vetekli, korn eller havre, hela korn bröd, frukt och linser. Exempel på högt glykemiskt livsmedel som faktiskt kan hindra HGH hormoner inkluderar vitt bröd, läsk, glass och choklad.

Sömn


Studier visar att HGH produktionen stiger cirka en timme efter att ha somnat. Ju bättre sömn desto högre HGH produktionsvolym, har så dålig sömn visat sig minska HGH produktionsvolym.

Överväg att förbättra sömnkvaliteten med plats mörkare nyanser och vitt brus för att uppnå en god, djup sömn. Naps rekommenderas också för barn förutsatt att de är längre än en timme.

Undvik naturliga tillskott


Det finns många naturliga kosttillskott på marknaden som hävdar att öka HGH utan biverkningar. Ett populärt komplement är känd som en arginin booster, och det har inte testats eller anses säkra eller lämpliga för konsumtion av barn.


Articles Liés