Hur man använder Anbesol

Anbesol är ett namn som varumärke för drogen heter bensokain. Benzocaine används för att avlägsna smärta från halsont, tandvärk, munsår, protes slitage, barnsjukdomar, hängslen och kräfta sår. Medicineringen är tillgängliga över disk i livsmedelsbutiker och apotek. Den levereras i en mängd olika former, gel och vätska, och styrkor, inklusive Anbesol Maximum, Regular, Jr och Baby. För mer intensiv smärta, vissa tandläkare förskriva starkare former av Anbesol.

Instruktioner


•  Pressa en liten mängd Anbesol gelen på fingret eller en bomullspinne.

•  Gnid det drabbade området med fingret. Till exempel, om du använder Anbesol för en kräfta öm, gnugga medicinen direkt på ömma.

•  Låt medicin för att lösa upp. Ät eller drick tills medicinen har lösts upp i munnen. Lämna din mun öppen för cirka 30 till 60 sekunder för att eliminera möjligheten att ta bort Anbesol från området.

•  Lös i vatten. Om du använder medicin för flera områden i munnen eller ont i halsen, upplösa den rekommenderade dosen i ett par dl vatten och swish den i munnen. Gurgla det upplösta dosen vid användning för ont i halsen.

•  Sluta använda efter 2 dagar, såvida inte av en läkare. Om smärtan kvarstår, kontakta din läkare eller tandläkare ..


Articles Liés