Sinus Bevattning Tips

Många saker orsakar täppt näsa och tilltäppta sinus hålrum. De kan orsakas av allergier, väder, klimatförändring, miljö (dvs, rök, smog, etc.), eller sjukdomar som sprids av andra. Sinus bevattning är en av de bästa metoderna för att klara upp nasala problem och spola bihålor.

Sinus Bevattning


Sinus bevattning åstad ganska lite varje gång den utförs. Det kommer att släcka allergener inuti näsan och spola ut fickor av infektion som kan vara hotande. Det kommer att återfukta dina bihålor, rensa näsan av slem och gör det lättare att andas.

Bästa Bevattning Solution


De mest idylliska lösningarna är isotonisk som: koncentration av salt motsvarar den mängd i vår kropp. Det är lätt att göra en hemmagjord lösning. Det kräver bara en halv tesked vardera av bakpulver och icke-iodized bordssalt, en tesked Karo sirap och en liter vatten blandas.

Hur man Skölj


Ta en mjuk gummispets spruta för att utföra en nasal bevattning. Stå över ett handfat med huvudet nedåt och öppen mun. Placera spetsen på sprutan inne i näsan, kläm försiktigt lösningen, och inte svälja lösningen. Skjut huvudet framåt, låt lösningen rinna ut, sedan blåsa näsan. Upprepa processen med andra näsborren. Detta kan göras upp till två gånger om dagen tills du upplever sinus lättnad. Då kan du göra det en gång om dagen, en gång varannan dag, eller med några dagars mellanrum, så länge näshålan förbli klart.


Articles Liés