Hur man behandlar TMJ Naturligt

TMJ är en förkortning för käkleden Disorder. Detta villkor påverkar sammanfogningen i käken, och kan orsaka extrem smärta, obehag och begränsat rörelseomfång i käken. De vanligaste orsakerna till TMJ är ett hårt slag mot käken och ständiga tandgnissling. Lyckligtvis finns det många behandlingar för TMJ som är helt naturligt.

Instruktioner


•  Applicera en kylklamp så fort du märker symtom på TMJ. Detta kommer att hjälpa till att lindra muskelspänningar och smärta. Ju tidigare du får is på käken, desto mer fördelaktigt blir det.

•  Ät mjuk mat för att minimera mängden stress placeras på käken. Några nyttiga mat att äta är soppor av alla slag, potatismos, ananas, apelsiner, ris och fisk i ugn. Håll dig borta från godis och tuggummi, eftersom dessa kräver normalt en hel del hårt tuggande. Ju mindre stress som placeras på käken, desto snabbare kommer det att läka.

•  Ta bort så mycket stress från ditt liv som möjligt. Eftersom stressen minskar, kommer dina muskler naturligt blir mindre spänd, inklusive musklerna i käken. Ett bra sätt att lindra stress är att ligga ner i ett mörkt rum och andas långsamt. Fokusera på din andning när du börjar slappna av alla dina muskler. Börja med att koppla tårna och sakta arbeta dig upp tills varje muskel i kroppen är helt avslappnad.

•  Tänk att få akupunktur för att behandla TMJ. Akupunktur kan hjälpa till att lindra smärta och obehag av TMJ inom loppet av fem till 10 minuter. Detta bör endast utföras av en professionell som har massor av erfarenhet av att utföra akupunktur terapi.


Articles Liés