Hur man använder Androderm

Androderm är ett läkemedel som används för behandling av testosteronbrist. Brist på testosteron sker när testiklarna inte kan producera en normal mängd. Androderm fungerar genom att frigöra extra testosteron i kroppen. Använda Androderm är enkel och kräver mindre än en minut per dag.

Instruktioner


•  Bestäm var du vill placera plåstret. De områden som Androderm kan tillämpas är låren, överarmarna, buken och ryggen. Växla plats du använder varje gång du använder Androderm.

•  Tvätta området med tvål och varmt vatten innan du applicerar plåstret. Torka huden med en handduk. Rengöring av området kommer att se till att plåstret fastnar på huden under hela dagen.

•  Öppna Androderm påsen och ta bort plåstret. Separera plåstret från skyddstejpen och silver disk. Kassera fodret och silverskivan.

•  Applicera plåstret, klibbiga sidan nedåt, till den valda hudområdet. Tryck fast kanterna på plåstret så att den sitter fast ordentligt på huden. Var säker att mitten av plåstret är i kontakt med kroppen. Centret innehåller en reservoar av testosteron som sakta kommer att absorberas av huden.

•  Ta bort plåstret efter en dag. Välj en annan plats att sätta på nytt plåster och upprepa processen. För bästa resultat, gör detta varje dag vid samma tidpunkt.


Articles Liés