Vad Är Medicinering Cyclobenzaprine för?

Cyclobenzaprine (Flexeril) är ett receptbelagt läkemedel som slappnar av musklerna och minskar smärta. Detta läkemedel lindrar stelhet och smärta i samband med muskler skador eller muskelvärk. Cyclobenzaprine verkar genom att förhindra nerver från att skicka smärt meddelanden till hjärnan. Cyclobenzaprine bör användas endast som ordinerats och bör inte tas i överskott. Cyclobenzaprine kan användas olika förhållanden.

Muskelspänningar


Cyclobenzaprine kan användas för att behandla muskelspänningar. En muskelbristning uppstår när antingen muskel eller sena rivs eller sträckt. Muscle stammar kan också betecknas som en drog muskel. Muscle stammar är vanligt förekommande i ryggen eller hamstrings.

Muskel Stukningar


Cyclobenzaprine kan också användas för att behandla muskel stukningar. En muskel vrickning uppstår när muskeln ligament är antingen trasiga eller sträckt. Muskel stukningar är vanligt förekommande i ligament i knäet på vristen.

Fibromyalgi


Ibland Cyclobenzaprine kan användas för att behandla fibromyalgi symtom. Fibromyalgi är en sjukdom som ofta orsakar oförklarlig smärta i muskler, senor och ligament.

Tempormandibular Joint Disorder (TMJ)


TMJ är en sjukdom som uppstår när käken lederna inte fungerar. Cyclobenzaprine kan användas slappna muskler och leder, lindra några av de symptom som orsakas av TMJ.

Ischias


Cyclobenzaprine kan ibland användas för att reducera smärta orsakad av en inflammerad ischiasnerven. Ischias är tillstånd som uppstår när svår smärta som upplevs längs ischiasnerven som färdas från ryggmärgen ner över höften och sedan ner varje ben.


Articles Liés