Hur Volontär för en viktminskning Study

Studier av medicinska tillstånd, som ofta kallas kliniska prövningar, är avgörande för hälso-och sjukvården. De ger information om hur en sjukdom, tillstånd eller sjukdomar fungerar och hur den kan lindras eller botas. Att delta i en klinisk prövning kommer att utsätta dig för nya terapier och eventuellt hjälpa dig och många andra i framtiden. Viktminskning studier är särskilt populära just nu, och med bara lite information som du kan volontär för en själv.

Instruktioner


•  Hitta en viktminskning studie i ditt område. Det enklaste sättet att göra det är att gå till kliniska prövningar webbplatsen och skriv "viktminskning och (din plats)" i sökfunktionen. Webbplatsen kommer att ge en lista över alla tillgängliga studier. Hitta en som både intresserar dig och rekryterar, och klicka på den.

•  Läs syftet med studien och se om det intresserar dig. Om den inte gör det, sedan gå vidare till nästa undersökning.

•  Bläddra ner till avsnittet "Behörighet" för att se om du kan delta i försöket. Se till att du passar "Inklusionskriterier" exakt och inte har någon av de "uteslutningskriterier."

•  Läs detaljerna i studien noggrant. Undersök hur länge och hur engagerade processen är, och se till att du har tid. Om det är en diet studie, se till att du inte är allergisk mot de livsmedel de vill att du ska äta. Titta på eventuella biverkningar av studien och överväga om det är värt risken.

•  Forskning utredaren ordentligt. Se till att organisationen är trovärdig och respekterad.

•  Kontakta studie rekryterare att skriva in sig. Denna information är oftast under "Kontakter och platser" längst ner på rättegången informationssida.


Articles Liés