Hur man identifierar Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom är en neurologisk sjukdom som orsakar en extremt obekväm känsla i ett eller båda benen när en person ligger ner. Det kan kännas som om benet brinner eller att vara fast med nålar. Detta orsakar en överväldigande lust att skaka benet för att göra de obekväma förnimmelser stannar. Här är några andra gemensamma drag för denna sjukdom.

Instruktioner


•  Den obekväm känsla sker oftast inne i benet, mellan knä och fotled. Mindre ofta kan det förekomma i fötter, lår, armar och händer. De förnimmelser uppstår oftast på båda sidor, men kan ske på endast en sida av kroppen.

•  Den tid på dygnet effekter detta skick. Symptomen är allvarligast på natten, speciellt precis innan sömn. De går ofta bort under de tidiga morgontimmarna. Denna lättnad fortsätter oftast hela dagen.

•  Vissa situationer kan komma med på symptomen hos personer som har restless leg syndrome. Detta inkluderar att sitta under långa perioder, t.ex. under en resa, en lång flygresa, som har en lem i en gjuten eller avslappningsövningar.


Articles Liés