Komplikationer ved Epilepsi

Epilepsi er en neurologisk lidelse, der forårsager hyppige og uforklarlige anfald. Epilepsi er mere udbredt blandt børn og teenagere, men kan forekomme på noget tidspunkt i et menneskes liv. Selvom nogle årsager til epilepsi er ukendt, de fleste mennesker diagnosticeret generelt har haft alvorlige hovedtraume, en genetisk indflydelse, eller betingelsen er anlagt den af ​​en sygdom eller udviklingsforstyrrelse. Sværhedsgraden af ​​hver enkelt persons symptomer adskiller sig sammen med de udløsende faktorer, så det er altid vigtigt at søge læge for at undgå eventuelle problemer.

Symptomer


Mange mennesker diagnosticeret er bevidste om, hvad der forårsager deres anfald og er i stand til at undgå udløser, men andre er uvidende og ikke har en advarsel. Epilepsi påvirker alle neurologiske aktiviteter under et anfald, som kan ændre den fysiske evne, følelser og fornemmelser af berøring, smag og lyd. Almindelige tegn på et anfald omfatter ben spjættende, tab af bevidsthed, forvirring under og efter, synstab, døvhed og afstand ud. Hver persons sværhedsgraden af ​​anfald varierer og kan forekomme i en del af hjernen og andre påvirker hele hjernen, ændre symptomerne.

Kontrol Tab


Under et anfald, mange mennesker mister kontrollen over deres krop, hvilket kan få dem til at falde, uanset hvor de står eller sidder. Afhængigt af, hvor en person er under et anfald, kunne han potentielt falde og bryde en knogle eller forårsage en skade i hovedet. Drowning er også mere udbredt blandt dem, der er diagnosticeret med epilepsi, da de kan falde, mens brusebad eller svømning, hvis alene. Personer med epilepsi er nødt til at være opmærksomme på potentielle begivenheder dagligt, mens de betjener maskiner eller udfører grundlæggende aktiviteter for at forhindre skader på sig selv eller andre omkring dem.

Graviditet Komplikationer


Personer med epilepsi er helt i stand til at blive gravid og bære deres barn til sigt. Kramper under graviditet er meget farlige og kan påvirke udviklingen af ​​fosteret og moderens velbefindende. Medicin, der styrer anfald anlagt den ved epilepsi også producere abnormiteter til babyer, så lægehjælp er vigtig. Forventer mødre kan have brug for en opmærksom opfølgning og justeringer i medicin.

Status epilepticus


Status epilepticus opstår, når en person med epilepsi har mange tilbagevendende anfald uden at genvinde bevidstheden eller kontinuerlig beslaglæggelse aktivitet, som kan vare mere end fem minutter og nogle gange op til 30 minutter. Klassifikation af status epilepticus, der ligner epilepsi, spænder fra person til person, og kan normalt falde ind under krampagtig eller ikke-krampagtige afhængigt af sværhedsgraden. Dem med status epilepticus, bør konsultere en læge til at forhindre en forværring da denne betingelse kan undertiden forårsage permanent hjerneskade og undertiden død.

Sudden Death


Pludselige, uforklarlige dødsfald i epilepsi (SUDEP) er ualmindeligt, der sædvanligvis rammer én ud af 1000 mennesker diagnosticeret med epilepsi. SUDEP ikke har nogen advarselstegn, og som regel døden er pludseligt og uventet. Sammen med en mangel på advarselstegn, er SUDEP ikke synes at have nogen mærkbare årsager. Tilstedeværelsen af ​​status epilepticus er en faktor kendt for at øge risikoen for SUDEP, men ikke med sikkerhed. Styring anfald gennem behandling kan også bidrage til at forhindre en forekomst af SUDEP, samtidig kontrollerende epilepsi.


Articles Liés