De biverkningar av Sudocrem

Sudocrem är en antiseptisk helande kräm avsedd för behandling av hudirritationer såsom utslag, eksem och solbränna. Även om det har visat sig vara ett effektivt helande agent, har biverkningar såsom överkänslighet och irritation kopplats till den helande salva.

Ingredienser


Sudocrem utgörs av aktiva ingredienser zinkoxid ph. eur., bensylalkohol bp, bensylbensoat bp, Benzylcinnamat och lanolin (allergivänliga). Den antiseptiska kräm innehåller också renat vatten, flytande paraffin, citronsyra och andra ingredienser.

Avstånd


Sudocrem ska bara användas enligt anvisningarna. Applicera salvan försiktigt till det drabbade området; Massera i cirkulära rörelser tills det har absorberats in i huden. Sudocrem kan appliceras 2-3 gånger per dag.

Biverkningar


Mindre biverkningar har kopplats till hudkräm, inklusive irritation och allergisk reaktion. Symtomen kan vara klåda, sveda och ömhet när krämen appliceras. Allvarlig allergisk reaktion kan orsaka svullnad, rodnad och utveckling av ömma och kliande knölar. Skulle irritation uppstår ska du sluta använda salvan omedelbart. Om symptomen kvarstår eller förvärras, bör du söka läkarvård.

Fördelar


Sudocrem syftar till att befria hudirritationer med lugnande, helande och skyddande problemområden. Den är utformad för att behandla värmeutslag, blöjeksem, solbränna, små skärsår, liggsår och eksem. Sudocrem är också känt att minska uppkomsten av akne och ansikts fläckar.

Varning


Tillverkas av Forest Tosara Ltd är Sudocrem en aktuell kräm för utvärtes bruk. Det ska aldrig förtäras, eftersom det kan orsaka magbesvär, kräkningar och diarré. Håll borta från ögon och näsa, eftersom det kan orsaka sveda, klåda och andra negativa biverkningar. Förvaras utom räckhåll för barn, särskilt om den öppnas, eftersom det inte finns någon barnsäker mekanism på behållaren.


Articles Liés