Hur fungerar krompikolinat Hjälp viktminskning?

Hur fungerar krompikolinat Hjälp viktminskning?


Krom är ett viktigt spår mineral som hjälper insulinet att vara mer påhittig i kroppen, och det anses av många som krom kompletterar stöd i viktminskning och bättre kroppssammansättning. Kromtillskott hjälper glukos (socker och kolhydrater) överförs i muskelceller i stället för att överföras till fettceller. Viktökning är resultatet när krom överförs till fettceller. Med krom hjälpmedel i vidarebefordran av kolhydrater och socker in i muskelcellerna; Men, inte ge en person tillstånd att äta för mycket mat som innehåller mycket socker och kolhydrater. Förutom att ta krom tillskott, det finns livsmedel som innehåller mycket kromhalt, t.ex. öljäst eller kanel. Det finns två former av krom som består av chromiumpicolinate och krom polynicotinate. Chromiumpicolinate är den vanligaste formen tas av många som hjälp vid viktminskning och förbättrad kroppssammansättning.

Klinisk forskning på krompikolinat


En klinisk forskningsstudie som redovisades i ett nummer av Current Therapeutic Research, visade att chromiumpicolinate tillskott är en viktig resurs för att förbättra kroppens struktur och sammansättning. Kroppens sammansättning beror på volymen av fettvävnad i kroppen motsatt till förhållandet av fettfri massa. Data forskning visade tydligt att kromtillskott definitivt kan leda till fett / viktminskning och en betydande förbättring av kroppssammansättningen. I en annan klinisk studie av effekterna av chromiumpicolinate användning, 122 ganska överviktiga individer som kompletteras med chromiumpicolinate, förlorat ungefär 6,2 pounds av kroppsfett. De individer som inte komplettera med chromiumpicolinate och tog placebo i stället, förlorade uppgår till 3,4 pounds. Enligt Gilbert Kaats, doktor och chef utredare av de kliniska studierna, från hälsa och medicinsk forskning Foundation, föreslår han att komplettera med chromiumpicolinate kommer stöd i fettförbränning, främst i individer som kanske inte som bestämts i att göra livsstilsförändringar som inkluderar förändringar som att ändra sin kost genom att minska sitt kaloriintag och att få mer motion i deras dagliga rutin.

Hur mycket krompikolinat bör vidtas?


Mängden chromiumpicolinate kan variera mellan olika individer. Det kan alla beroende av om en person är att komplettera krom i hennes kost med hjälp av livsmedel som innehåller krom samt. I den kliniska studien fick deltagarna 400 mikrogram krom picolinate medan de andra fick placebo. Resultaten från denna kliniska studie mättes under en 90-dagars tid. I studien konstateras att chromiumpicolinate har en bestämd positiv effekt på den mänskliga kroppen som resulterar i fettförbränning, på grund av dess förmåga att förbättra användningen insulin.


Articles Liés