Behandling av Posterior Knee Pain

Knäet är en av de hårdast arbetande lederna i kroppen. Knäet består av knäskålen, är baksidan som täckt med mjuk brosk låta knäet att smidigt flex och utöka. Den vanligaste orsaken till knäsmärta är från en skada, nedgång eller artrit. Om din smärta är i ryggen, eller bakre, i knät, är det möjligt att du har benskörhet --- en form av artrit som förstör brosk. Om ditt problem är inflammation, kan det ha orsakats av en skada på leden.

Joint Pain


Poplietallymfknutor cysta, även kallad Bakers cysta, är ett exempel på ett tillstånd som påverkar det gemensamma i knäet. Denna störning uppstår när knäleden blir inflammerad och följd förorsakar svallningen av en liten vätskefylld säck, som kallas bursa, på baksidan av knäet. The Sports Injury Clinic, en informativ webbplats som drivs av en sport-vetenskap expert, rapporterar att symptomen är ganska akut. Svullnad i Bursa kan växa till storleken av en golfboll, kommer du att känna trycket i ditt knä och in i din vadmuskeln. Du kommer förmodligen ha svårt att utöva och visst obehag promenader. Om dina symtom inte vinner efter en vecka eller så med lite vila, tillämpa och kylklamp till området för att minska svullnad och lyfta benet för att hålla vätskor ansamlas i dina knä vävnader, men du vill se en ortopedisk specialist för att diskutera dina kirurgiska alternativ.

Artrit


Mayo Clinic, en rikstäckande medicinsk praxis, visar att två av de vanligaste formerna av artrit i knä är benskörhet och reumatoid artrit. Osteoporos är den vanligaste formen av artrit. Den kännetecknas av nedbrytning av brosk --- ett villkor notoriskt svåra att behandla, eftersom det inte finns något blodflöde till brosket. Reumatoid artrit är den svåraste formen av ledgångsreumatism. Det kan orsaka smärta, förlust av rörelse, deformation och stelhet. Medicinering kan bidra till att minska svullnad och smärta. De knä och axlar Centers of New Jersey och Pennsylvania rekommenderar icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) som Alvedon och Motrin, som båda är tillgängliga utan recept över disk. För mer måttlig smärta, kan din läkare förskriva en långtidsverkande smärtstillande medel som tramadol (varumärke Ultram) eller ett narkotiskt smärtstillande medel som Vicodin för svår smärta.

Andra behandlingar


Övervikt och fetma kan förvärra bakre knäsmärta. Dina knän är särskilt utsatta eftersom de bära hela tyngden av din kropp. Gå ner i vikt med diet och motion kan ta en enorm mängd tryck bort av lederna och även minska eller eliminera smärta som är förknippad med en skada. Iklädd en knästöd kommer att hålla din gemensamma stadig. Om smärtan är måttlig till svår, kan du behöva ha ett stag och använda kryckor i flera veckor så att knäet har tid att läka.


Articles Liés