Hur får Prissättning Jämförelser för receptbelagda läkemedel

Receptbelagda läkemedel kan vara dyra råvaror. När du inte har försäkring eller är på en fast budget, blir det allt viktigare för dig att jämföra priserna på olika källor för din receptbelagda läkemedel så att du kan hitta den bästa lösningen. Om du har ditt recept händig och vet exakt vilken dosering du söker, kan du aktivt leta efter rätt pris för din medicin.

Instruktioner


•  Ring runt till olika apotek i ditt område. Hitta de som är närmast ditt hem och passar dig bäst. Fråga apotekspersonalen hur mycket det skulle kosta för ditt recept. Tänk på att när ett apotek i ditt område kan ge en lägre kostnad än andra för en receptbelagda läkemedel, kan ett annat apotek erbjuda det lägsta priset för ett annat receptbelagt läkemedel.

•  Skapa din egen lista när du går längs att ringa olika apotek. Se till att du skriver ner namn, adresser och prisinformation för varje apotek. Detta kan fungera som din prissättning jämförelse.

•  Besök en webbplats som PharmacyChecker.com att få snabba prisjämförelser för dina specifika receptbelagda läkemedel. Du kan använda det här verktyget genom att skriva in namnet på läkemedlet du behöver eller genom att välja din läkemedel från en lista över läkemedel. En ny skärm kommer upp som ber dig om den dosering som du söker.

•  Läs igenom listan över apotek som erbjuder recept på din styrka. Du kan ta reda på vilka apotek erbjuda dina receptbelagda läkemedel till de lägsta priserna som är anknutna till den webbplats som du använder. Du kan sortera listan efter pris. Se till att du kolla vilket land de receptbelagda läkemedel skulle sändas från. Regler för receptbelagda läkemedel i USA skiljer sig från den i andra länder. Du vill se till att dina droger kommer fram säkert.

•  Fråga apoteket du använder oftast om de levererar någon form av prissättning jämförelse blad för populära receptbelagda läkemedel. Vissa apotek vill betjäna sina kunder så väl att de kommer att ge sådana prisjämförelseblad för olika apotek inom deras nätverk.


Articles Liés