På Hem rättsmedel för Sinus Pressure

Sinus trycket kan vara orsaken till stort obehag. Inte bara kan det skapa smärta i näshålan och huvudet, men det är också en föregångare till en sinus-infektion. Det finns flera billiga på huskurer som kan bekämpa sinus tryck och förhindra en annalkande sjukdom.

Titta i kylskåpet


Många huskurer kan hittas i ditt kök eller köpas på en stormarknad. En är varmt te med antingen citron eller honung blandas in. Detta hopkok samt lite äppelcidervinäger i vatten eller äppelcidervinäger och honung i en mugg varmt vatten är mycket lugnande för en halsont och hjälper dig att hålla hydratiserade. Gallring slem är viktigt eftersom det kommer att strukits från systemet snabbare än när dess konsistens är tät. Livsmedel som innehåller mycket kalium, vitlök och starka kryddor är bra på att uppnå detta. Ett tillägg piller version av kalium och vitlök kan användas som substitut. Lök är ett bra sätt att rensa upp bihålorna. Helt enkelt skära en i hälften och placera den under näsborrarna och andas! Dina ögon kan riva upp lite, men det kommer att tunna ut slem och tydliga bihålor.

Förångning


Förångning kan vara ett utmärkt sätt att lindra sinus tryck. Det finns tre sätt detta kan göras: i duschen, med en förgasnings kräm som VapoRub, eller med en förångare.
Tänk dig att det är sent på natten, är butikerna stängda, och det finns ingen förångare eller VapoRub i huset. Det näst bästa är att fylla en skål med ångande hett vatten, luta över den, och andas in. Ett annat sätt är att få till en dusch med vatten så varmt och du kan stå så länge som möjligt. Detta kommer att lossa slem så det kan lätt blåsas ut ur näsan, eller utesluts från bröstet genom munnen.

En förångare kommer att ha samma effekt. En kräm kan smörjas under näsan för att klara upp näsgångarna eller på bröstet för bättre andning.

Motion


Motion, såsom promenader, jogging och cykling, kan bidra till att tömma bihålorna. Adrenalin frigörs när du tränar. Detta kommer att minska storleken på blodkärlen, vilket minskar svullnaden i bihålorna. Dessutom kan alla slem som samlats i bröstet lossas och rubbas på grund av konditionsträning.


Articles Liés