Naturliga botemedel för restless legs

Restless legs eller restless legs (RLS) är ett tillstånd som orsakar en person att känna sig som om han hela tiden måste röra benen för att känna sig bekväma. Symptomen är ofta mer uppenbart när personen ligger ned eller i samma position under en längre tidsperiod. Även läkemedel kan förskrivas för att styra de obekväma förnimmelser i benen, kan du tala med din läkare om naturliga botemedel också.

Diagnos


Innan du försöker naturliga botemedel för restless legs, få en diagnos från din läkare. Symtomen omfattar en krypande eller krypande känsla i dina nedre extremiteterna. Du kommer troligen att ha svårt att sova och uppleva symtomen oftast liggande i sängen på natten. Även om det inte finns något test för att diagnostisera för restless legs syndrome, kommer läkaren ändå vill köra blodprov och sömnstudier för att se till symtomen inte orsakas av ett annat tillstånd.

Avkoppling Remedies


Att ta sig tid att koppla av kan ofta hjälpa till att lösa RLS symtom eller minska svårighetsgraden. Stress har kopplats till rastlösa ben och kan ta med i ett avsnitt. Prova meditation och djupandning för att hjälpa RLS. Med långa och varma bad kan naturligtvis också lindra restless legs. En massage av benet innan sängen kan också användas för att behandla RLS.

Avoidancce Tekniker


Att undvika vissa ämnen kan naturligtvis bota restless legs syndrome. Vanliga utlösande faktorer som leder till RLS inkluderar alkohol, cigaretter och koffeinhaltiga drycker. Vissa antacida och antidepressiva har också varit knuten till RLS.

Järnterapi


Konsumerar mer mat med järn kan hjälpa naturligt bota RLS eftersom järnbrist har kopplats till sjukdomen. Livsmedel som innehåller mycket järn innehåller nötkött, lever, räkor, kalkon, musslor, musslor och berikade frukostflingor. En järntillskott kan tas samt att hjälpa RLS.

Förbättra Nightime Rutin


Att hålla en kudde mellan benen medan sover kan hjälpa dig att undvika RLS episoder. Du bör också hålla en regelbunden sömn schema och undvika att gå till sängs alltför trött. Se till att du sover i ett rum på en behaglig temperatur som inte är för varmt.


Articles Liés