Beslags tecken och symtom

Beslags tecken och symtom som är förknippade med tillfälliga förändringar i beteende, medvetenhet, perception, fysisk rörelse och förnimmelser. Tecken och symptom i samband med anfall kan inträffa innan beslaget, under beslag och efter beslag. Det är dock möjligt att uppleva ett anfall utan att vara medveten om eventuella beslag symtom.

Identifiering


Ett anfall inträffar när det sker en förändring i hjärnans elektriska fungerande processer. Förändringen sker ofta i hjärnbarken område i hjärnan.

Tidiga varningstecken


Cirka 20 procent av personer med krampsjukdomar upplever tidiga varningstecken, enligt Merck Manual. Tidiga varnings beslag tecken kan vara förändringar av smaker och dofter, värmande känsla och känslor av panik, rädsla och / eller déjà vu.

Seizure Symtpoms


Symtom på ett beslag är förlust av medvetandet, krampanfall, inkontinens och förlorad kontroll över kroppsliga rörelser.

Postseizure Symtpoms


Efter ett beslag har skett, kan en person uppleva minnesförlust, förvirring, extrem trötthet, huvudvärk, illamående och en lust att gå på toaletten.

När ska man söka hjälp


Ett anfall är ett allvarligt medicinskt tillstånd och kräver akutsjukvård. Om du upplever tecken och symtom förknippade med ett anfall söka hjälp omedelbart.


Articles Liés