De symptomen van een schimmelinfectie van de huid Rash

Huiduitslag kunnen optreden om vele redenen - en worden veroorzaakt door alles van ziektes zoals mazelen aan een jeuk tussen de tenen die niet weg zal gaan - dus het is belangrijk om het onderscheid tussen hen mee. Huiduitslag van een schimmelinfectie kan jeuken en lelijk zijn, maar niet besmettelijk. In het algemeen, een schimmel huiduitslag is niet ernstig, maar enkele diepere infecties kunnen leiden tot complicaties.

Algemene Symptomen


Een schimmelinfectie van de huid uitslag zal een irritatie op de huid, dat is vaak helder rood, schilferig of jeuk veroorzaken. De roodheid is meestal intenser bij het centrum, met minder opvallende randen. Een infectie op het hoofd of baard kan leiden tot haaruitval. Het uiterlijk is afhankelijk van het type schimmel en kan soms worden verward met andere problemen, zoals eczeem of psoriasis. De meeste schimmels huiduitslag, komen echter in gebieden waar de huid plooien en zweet / vocht verzamelt.

Voetschimmel


Enkele veel voorkomende vormen van schimmelinfecties omvatten Athlete's Foot, die meestal veroorzaakt schalen en jeuk in de zwemvliezen tussen de tenen.

Ringworm


Ringworm is een jeukende rode uitslag. Wanneer het zich voordoet in de liesstreek, het is in de volksmond "jock itch" omdat het vaak voorkomt bij mensen die veel zweten in het sporten. Ringworm kan ook optreden op het lichaam of de hoofdhuid, met rode vlekken.

Lijster


De schimmel die spruw veroorzaakt gebruikelijk is in de meeste mensen en veroorzaakt meestal geen probleem. Indien een andere ziekte of antibiotica kan de schimmels prolifereren, kunnen groeien en verschijnen als witte vlekken in de mond, keel en slokdarm.

Definitieve Testing


Wanneer een schimmelinfectie wordt vermoed, kan een huid schrapen van de besmette materiaal onderzocht een laboratorium de schimmel identificeren of te bepalen of het iets zoals bacteriën of virussen.

Behandeling


Schimmel huiduitslag kunnen gewoonlijk worden behandeld met een topicale behandeling beschikbaar over-the-counter crèmes, lotions, sprays of poeders. Anti-schimmel shampoo kan helpen hoofdhuid infecties. Soms, schimmelinfecties die grote gebieden van het lichaam of de nagels beïnvloeden, kan een geneesmiddel nodig in de vorm van een recept tablet.

Om een ​​herhaling te voorkomen, is het belangrijk om vocht onder controle te houden door het drogen van de huid voorzichtig, het meest vooral in gebieden waar de huid plooien of ontmoet.


Articles Liés