Vad är Arcoxia Används för?

Arcoxia är ett receptbelagt läkemedel som används för att behandla smärta som orsakas av ett antal sjukdomstillstånd. Medan Arcoxia är effektivt i denna funktion, är läkemedlet inte säkert för en del människor att ta.

Artros


I artros, brosket som isolerar lederna går sönder eller skadas. Arcoxia lindrar smärta i samband med både plötsliga och kroniska former av artros.

Ankyloserande spondylit


Ankyloserande spondylit är en sjukdom som gör vävnaderna som omger ryggraden och bäckenet för att bli inflammerad. Arcoxia är vanligen föreskrivs för att minska denna inflammation och behandla smärta i samband med den.

Reumatoid artrit


Reumatoid artrit uppstår när immunsystemet angriper lederna i kroppen, vilket leder till inflammation som orsakar smärta, stelhet och svullnad. Läkare ordinera Arcoxia att behandla resultaten av reumatoid artrit.

Gikt


Gikt är en form av artrit som kommer plötsligt, vilket resulterar i brännande smärta och ömhet. Arcoxia hjälper till med anfall av gikt genom att minska inflammation och smärta.

Överväganden


Arcoxia orsakar ibland farliga förhöjningar av blodtryck och njure, hjärta eller leversvikt. På grund av detta är Arcoxia inte säkert för människor med en historia av hjärtinfarkt eller stroke och de med hjärta, njure eller leversjukdom.


Articles Liés