Hem rättsmedel för Foot Domningar

Har du någon gång stått upp på morgonen, bara för att finna dig själv att falla tillbaka på sängen eftersom dina fötter är förlamad? Även om detta kan hända oss alla på ett eller annat tillfälle, när det blir ett kroniskt problem, kan det peka på något mer allvarligt. Ofta kan du hamna fot domningar genom att ändra din livsstil.

Expert Insight


Om du har plågats med fot domningar och vet inte varför, se en läkare. Medan mul domningar ofta inte allvarliga, ibland är det ett symptom på ett större problem. Få checkat ut av läkare eller sjuksköterska för att utesluta orsaker såsom diabetes och lågt blodtryck.

Gång


Foot domningar kan vara ett symptom på ett dåligt cirkulationssystemet. Ibland är detta villkor ärftligt, men det kan också vara ett tecken på att du inte får tillräckligt med motion. Om du har fastnat bakom ett skrivbord hela dagen, försök att gå på kvällarna eller första som på morgonen.

Simning


Någon typ av träning kommer att förbättra ditt blodomlopp funktion, men simning är en av de bästa. Ingen annan övning använder så många av dina muskler. Simning är mycket aerob.

Kolesterol


Samtidigt är det viktigt att vara aktiv och att få massor av motion, hur du äter är lika viktigt. Kolesterol kan sakta ner din omsättning. Ät mycket fibrer och färsk frukt för att hålla ditt kolesterol låg.

Fot Positionering


Om du märker att du har problem med foten domningar vid vissa tider under dagen, försök att ändra dina vanor och fotlägen vid dessa tillfällen. Till exempel, om du vaknar på morgonen med foten domningar, prova hugg en kudde under fötterna innan du kom till sängen. Detta kommer att hålla blodet från svällande artärer, vilket kan leda till nervsmärta och domningar.


Articles Liés