Öppen MRI Defined

MRI eller magnetisk resonanstomografi är en typ av diagnostiskt test där magnetiska energi och radiovågor används för att ta bilder av strukturer inne i kroppen. Medan traditionella MRI är att fastställa i ett slutet rör, öppna MRI ger ett användbart alternativ.

Identifiering


Under en öppen MRI, du vanligtvis ligga ner på en plattform i en stor öppen plats när testet utförs. I vissa fall kan patienter kan stå under provningen.

Typer av användningar


Öppna MRI används för att diagnostisera ett antal villkor, inklusive centrala nervsystemet, tumörer på hjärnan eller andra organ, hjärnan avvikelser, reproduktionsförhållanden orgel, problem med urinblåsan och hjärtat eller blodkärl blockeringar.

Egenskaper


Open MRI inte orsakar smärta, men måste du ligga stilla under proceduren. MRI tester varar normalt en timme, enligt Mayo Clinic.

Fördelar


Öppna MRI är bra för personer som behöver MRI testning men är obekväma eller rädda för slutna utrymmen eller som lider av klaustrofobi, rapporterar Open Advanced MRI.

Överväganden


Öppna MRI är vanligtvis erbjuds i öppenvården diagnos testcenter och får inte vara ett alternativ för patienter som redan är upptagna till ett sjukhus och behöver testa. Dessutom är inte alla områden är åtkomliga eller i närheten av öppen MRI centers.


Articles Liés