Symptomen van koolmonoxidevergiftiging

Koolmonoxide vergiftiging is het resultaat van voortdurende blootstelling aan de verbranding van koolstofhoudende brandstoffen. Koolmonoxide is kleurloos en reukloos, dus het kan lekken in uw huis en veroorzaken fysieke schade aan u en uw gezin zonder dat je zelfs te realiseren. Als u een van de symptomen die gepaard gaan met koolmonoxidevergiftiging ervaart is het essentieel om een ​​ziekenhuis of uw arts onmiddellijk te krijgen.

Griep-achtige symptomen


Veel van de eerste symptomen van koolmonoxide vergiftiging lijken griepachtige symptomen. U krijgt een hoofdpijn ervaren, en je kan misselijkheid, dat wordt gevolgd door braken te krijgen. U kunt ook last hebben van gevoelens van vermoeidheid of slaperigheid, en voelt scherpe pijn op de borst. Als u probeert om deel te nemen in een inspannende lichamelijke activiteit kunt u beginnen om een ​​onmiddellijke kortademigheid voelt. U kunt zich duizelig voelen en je kan zelfs flauwvalt.

Psychische klachten


Koolmonoxide vergiftiging kan ook leiden tot verschillende psychische of mentale klachten. U kunt beginnen met gevoelens van depressie of angst ervaart, en je kan hallucinaties hebben. Verwardheid en agitatie kunnen stellen in, en je kan beginnen met een verminderde gevoel van oordeel dat kan ertoe leiden dat u slechte of onlogische beslissingen te geven. Je kan ook de ontwikkeling van een verlies van geheugen, en u vindt het misschien moeilijk om te onthouden hoe je heel eenvoudige dagelijkse taken te doen.

Zwakte


U kunt beginnen met een algemene zwakte in je lichaam als gevolg van de voortdurende blootstelling aan koolmonoxide voelen. Misschien vindt u uw spieren een gevoel van zwakte, en het kan moeilijk zijn voor u om te lopen.

Epileptische aanvallen


In sommige gevallen zijn de symptomen van koolmonoxide vergiftiging kan lijken symptomen van andere aandoeningen. Een van de symptomen van herhaalde blootstelling aan koolmonoxide terugkerende aanvallen. Terwijl de aanvallen zijn vaak een symptoom van andere voorwaarden, wanneer aanvallen worden meegewogen in andere tekenen van koolmonoxidevergiftiging toen dat kan uw arts een duidelijker beeld van wat u lijdt aan geven.

Veel voorkomende oorzaken


Koolmonoxidevergiftiging komt het meest voor in het huis als gevolg van gastoestellen die niet goed zijn onderhouden of verkeerd aangesloten op de bron van het gas. Gas ovens, werkend met gas generatoren, gaskachels of iets dat in staat is om af te geven een gas rook kan een bron van koolmonoxide vergiftiging. Een goede manier om u en uw familie te beschermen is om een ​​koolmonoxide melder te installeren in uw huis.


Articles Liés