Hur fungerar Ibuprofen Work?

Ibuprofen är ett läkemedel som tillhör den klass av läkemedel som kallas NSAID, eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Användningen av ibuprofen och andra droger i denna klass är att hjälpa kroppen att minska feber, minska smärta och minskar inflammation i musklerna.

Vetenskapligt är sättet att ibuprofen verk som den hämmar ett enzym som kallas COX-2. Genom att hämma detta enzym, vilket är det enzym som ansvarar för att känna smärta, gör den mänskliga kroppen inte känner smärta och musklerna sväller inte som de skulle hade ibuprofen inte intagits. Du kan uppleva smärta i stort sett vilken plats som helst i kroppen; därför överallt där smärtan är, kommer enzymet också vara, så att du kan ta ibuprofen och det kommer att hitta och bedöva smärtan. I grunden är den COX-2 enzym blockeras när ibuprofen förtärs.

Ibuprofen är också känd som Alvedon, Motrin, Rufen och Nuprin. Några vanliga aliments individer tar ibuprofen efter är artrit, menstruation kramper, huvudvärk och feber. Ibuprofen är en drog som inte kräver ett recept, så att du kan få den på nästan vilken butik.


Articles Liés