Icke kirurgisk viktminskning

När fetma blir ett livshotande hälsofråga, att hitta rätt behandling kan vara svårt. Med upproret i operationer viktminskning såsom övervikts och Gastric Bypass förfaranden, många människor upplever biverkningar som är mindre än önskvärt. Att hitta alla lösningar till hälsa hotande fetma är viktigt för att upprätthålla en naturligt hälsosam kropp och ditt välbefinnande.

Vätskor


En av de mest gödning drinkar en person kan konsumera är läsk. En 12 oz. burk cola normalt drygt 200 kalorier och så mycket som 39 g socker. Eliminera läsk ur kosten och ersätta den med kolsyrat, smaksatt källvatten kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och säkert.

Fetter


Det finns viktiga fetter och onödiga fetter, och det är viktigt att kunna skilja mellan de två. Begränsa din konsumtion av snabbmat, chips, munkar och bakverk som kakor, och rött kött kan minska mängden skadliga fetter du införa i din kropp. Ät mer hälsosamma fetter som de i livsmedel som jordnötter, olivolja, lax och avokado.

Kosttillskott


Naturläkemedel och vitamintillskott ger en extra skjuts till din ämnesomsättning utan behov av kemikalier och kirurgi. Ingefära är en mäktig bundsförvant i viktminskning eftersom det fungerar som ett diuretikum, rodnad onödiga vätska från kroppen.

Vanliga diet


Det säger sig självt att en korrekt och balanserad kost är nyckeln till att förlora vikt och behålla den. Men vissa människor saknar viljestyrka som krävs för att hålla sig till en strikt diet. Därför finns det program som nutrisystem och Jenny Craig som skicka ut särskilda måltider för att hjälpa medlemmarna äta hälsosamt och hålla sig till sin kost.

Aktivitet


Att hålla kroppen aktiv hjälper till att bränna de kalorier du tar in i din kropp. En 30-minuters, kan lätt kardiovaskulär träning hjälper dig att bränna upp till 600 kalorier. Att uppnå detta mål är så enkelt som att ta en rask promenad.

Medicinering


Over-the-counter viktminskning läkemedel finns tillgängliga, men få är bra för dig i det långa loppet. Det är bäst att överväga att tala med din läkare om receptbelagda viktminskning medicinering som Relecor, som är avsedd för personer som är minst 100 pounds övervikt.

Detox Diet


Många svär vid de populära flytande kost som får dig att kasta upp till 10 pounds på bara tre dagar. Hollywood Diet är en populär, orange smaksatt dryck av detta slag.


Articles Liés