Hur man använder Meridia för viktminskning

Fetma är ett tillstånd som drabbar miljontals amerikaner och orsakar hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdomar och diabetes. Att få friska kan vara ett bra incitament för att gå ner i vikt, men att ta bort det kan vara mycket svårt. Ibland kan en medicinering som Meridia, ett psyko som påverkar kemikalier i hjärnan som styr aptit, kan hjälpa till.

Instruktioner


Meridia


•  Prata med din läkare om din viktminskning mål, en diet och motion plan och eventuella hjälpmedel som kan hjälpa dig att nå dina mål. Din läkare kan ordinera Meridia.

•  Innan medicinen, ta reda på vad du behöver veta om Meridia. Drugs.com säger, "Meridia (sibutramin) påverkar kemiska substanser i kroppen som är relaterade till vikt underhåll. Det hindrar återupptaget av serotonin och noradrenalin i hjärnan."

•  Ta reda på om du är överviktig nog för att motivera att använda Meridia. Det är bara för patienter som är 30 pounds eller mer övervikt.

•  Även om Meridia hjälper dig att känna dig mindre hungrig och äter mindre, motion är viktigt, eftersom din kropp kommer att gå igenom förändringar. Motion nog som du kan varje dag utan att anstränga dig. Dessutom äter en hälsosam kost.

•  Gå ner i vikt i långsam och konsekvent hastighet. Tänk inte på Meridia som en mirakelmedicin.

Tips


  • Meridia är en psykotropiska läkemedel. Det interagerar med antidepressiva och bör inte tas förrän alla andra psykotropa läkemedel har upphört. Rådgör med din läkare om någon medicin du tar innan Meridia. Diskuterar även några andra kontraindikationer.

Articles Liés