Värmedyna för Hand Pain

Det finns många olika skäl att någon kan uppleva hand smärta. Människor upplever hand smärta på grund av artrit, karpaltunnelsyndrom, Buergers sjukdom eller på grund av en stukning eller brutet ben. Värme är ibland den bästa metoden för lindring för hand smärta och en värmedyna är ofta det mest smart val.

Andra åtgärder för att ta


Förutom att använda en värmedyna för smärta och svullnad lättnad, det finns andra saker du kan göra för att göra dig mer bekväm. Börja med att ta en ibuprofen på en full mage. Detta kommer att bidra till att minska svullnad och feber i samband med vrickning, rast eller infektion. Det är viktigt att du äter något (eller ta lite hönsbuljong) Innan ibuprofen för att se till att du inte har en orolig mage senare.

Cold Komprimera


Det finns en hel del förvirring om huruvida varm eller kall är det bästa botemedlet mot smärta och svullnad. Du kanske vill prova en kall kompress innan du applicerar värmen. Olika människor har olika preferenser när det gäller vad som fungerar bäst för dem. Applicera kall kompress under ca 30 minuter för att hjälpa till att minska svullnaden. Prop den stukat eller skadade handen på en kudde och undvika att för mycket press på den. Den bästa metoden kan vara att sitta i en stol eller i en soffa eller loveseat och att sätta en kudde eller kuddar på armen av din plats så att armen för att bekvämt vila vid din sida. Detta kommer också att bidra till att du förblir stilla medan is eller värme tillämpas utan att behöva oroa sig för allt glider av eller flytta runt.

Tillämpning av Heat


När du har tillämpat en kall kompress i minst 30 minuter, applicera värme. Var noga med att inte chocka huden. Gnid handleden försiktigt (gnugga inte så hårt att du skadar dig själv) för att värma din hud och få din omsättning i rörelse. Linda handleden i en värmedyna inställd på ett värmeläge som är bekvämt för dig. Låt värmedyna för att täcka handen eller handleden i ytterligare 30 minuter. Växla mellan varmt och kallt (30 minuter) till dess att det inte finns någon synlig svullnad. Se till att du dricker mycket vätska under denna tid, bor väl hydrerad. Detta kommer att bidra till att hålla blodet cirkulerar.


Articles Liés