Bijwerkingen van de Nuva Ring

NuvoRing is een hormoon dat wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Het is een kunststof ring die in de vagina wordt ingebracht eenmaal per maand en verwijderd na 3 weken. Het inbrengen gebeurt door de gebruikster, en de ring releases hormonen geabsorbeerd door de vagina in de maand.

Vaak voorkomende bijwerkingen


Enkele veel voorkomende bijwerkingen zijn gewichtstoename, hoofdpijn, misselijkheid, vaginale infectie, gevoelige borsten en een opgeblazen gevoel. Sommige van deze symptomen kunnen advies van een arts nodig hebben.

Ernstige bijwerkingen


Sommige ernstige bijwerkingen zijn donkere vlekken op de huid, zwelling in de voeten, te veranderen in vaginale bloeden en afscheiding uit de borsten. Waarschuw een arts als u een van deze symptomen.

Zeldzame ernstige bijwerkingen


Sommige zeldzame ernstige bijwerkingen zijn kortademigheid, pijn op de borst, flauwvallen, pijn in de kuit en een doof gevoel in armen of benen. U moet contact opnemen met een arts met een van deze symptomen.

Voorzorgsmaatregelen


Informeer uw arts als u allergisch bent voor andere hormonen hebben gehad. Als je een beroerte, bloedstolsels, ernstige hoge bloeddruk of diabetes hebben gehad dan niet dit apparaat te gebruiken.

Waarschuwingen


Als u rookt dit kan verhogen uw kansen van het hebben van een hartaanval of een beroerte. Stoppen met roken als u dit apparaat gebruikt.


Articles LiƩs