Wat zijn enkele gevolgen van Actos op het lichaam?

Actos is een anti diabetische geneesmiddel dat wordt gebruikt om te helpen de controle van een hoge bloedsuikerspiegel bij type 2 diabetici. Het werkt op de reactie van het lichaam voor insuline door het herstel van het lichaam om de normale functie en dus vermindering van bloedsuikers.

Effecten op Vrouwen


Dit geneesmiddel is bekend dat zij de menstruatie te beginnen na het niet hebben van een voor een lange periode van tijd. Het maakt ook vrouwen gevoeliger voor botbreuken.

Vaak Effecten


Enkele veel voorkomende effecten zijn keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, loopneus en niezen. Als deze aanhouden of erger worden, raadpleeg een arts.

Ernstige effecten


Een aantal ernstige gevolgen zijn kortademigheid, pijn op de borst, wazig zien, bleke huid, zwelling of een snelle gewichtstoename. U dient de arts te bellen als een van deze symptomen zich voordoen.

Rare Effecten


Een aantal zeer zeldzame effecten zijn donkere urine, aanhoudende misselijkheid, braken of buikpijn en gele ogen of huid. Als een van deze zich voordoen, bel dan de dokter.

Allergische effecten


Een allergische effect zal jeuk, zwelling van de tong of keel, duizeligheid, huiduitslag en kortademigheid. Als u deze effecten, de dokter bellen.


Articles LiƩs