Hur att växa hår tillbaka efter Ringorm Dies

En ringorm är en svampinfektion som vanligtvis påverkar huden, håret och även naglarna. Ibland hår är förlusten till följd av denna infektion. Den växer tillbaka efter infektionen rensar upp. Det kan ta några veckor eller, i vissa fall, till månader för håret att växa tillbaka.

Instruktioner


•  Ta alla dina mediciner. Läkaren kommer att förskriva en oral anti-svamp medicin för att bekämpa ringorm infektion. Det kommer också att bidra till att förhindra tillväxten av nya. Hår kan inte växa tillbaka förrän ringorm är helt borta.

•  Släng dina kammar och borstar omedelbart. När du börjar ta din medicin bör du inte använda samma kammar eller borstar. De är infekterade och kan möjligen sprida smittan vidare, vilket orsakar hårväxt kommer att försenas. Dela inte något som scarfs, hattar, kammar eller borstar med någon.

•  Håll håret rent och torrt. Tvätta håret ofta för att hålla ditt hår och hårbotten frisk. Läkaren kan också ordinera anti-svamp schampo. Detta kommer att tvätta bort död hud i håret och hjälper till att förhindra att nya ringworms bildas. Hår växer tillbaka tidigare om hårbotten är frisk.

•  Ändra dina sängkläder dagligen och tvätta dem i varmt vatten. Detta kommer att hålla dig från att reinfecting själv. Sova på samma kuddar kan orsaka ringorm att komma tillbaka eller andra att visas. Att hålla allt ren kommer att vara till nytta i att få håret att växa tillbaka förr, eftersom du förhindra ringworms sprids.

•  Uppföljning med din läkare när du har avslutat din runda av oral medicinering. Läkaren kommer att kontrollera om din infektion är borta. Om infektionen är helt borta, kommer ditt hår snart växa tillbaka.


Articles Liés