Alkoholhaltiga Förgiftning Interventions Tricks

Alkoholförgiftning är en farlig och ofta dödliga händelse. Alkoholförgiftning orsakas av en alltför snabb intag av alkohol, långt utöver vad kroppen kan hantera. Mängden av alkohol som en person kan hantera varierar; dock enligt Mayo Clinic den genomsnittliga mängden fem drinkar (en drink är lika med en 12-oz. öl eller vinkyl, en 5-oz glas vin, 1,5 dl 80-bevis sprit) tas i rad räcker för att framkalla alkoholförgiftning. Lyckligtvis finns det många åtgärder man kan vidta för att förhindra denna farliga bieffekt av overdrinking.

Allmänt förebyggande


Det första steget för att förebygga alkoholförgiftning kallas smarta dricka. Att äta mat innan du dricker alkohol och dricka alkoholfria drycker i mellan de alkoholhaltiga drycker bidrar till att bromsa absorptionen processen, vilket gör att kroppen att metabolisera alkoholen utan kroppsskador. Att blanda alkohol med andra droger liksom Tylenol, aspirin eller Ibuprofens kan ändra hur kroppen filtrerar alkohol ökar chansen för alkoholförgiftning. Blanda aldrig illegala droger med alkohol; detta kan leda till allvarliga skador eller dödsfall. Efter dessa allmänna regler i hög grad bidrar till att minska risken för alkoholförgiftning.

Aktivt kol


Aktiverade tabletter kol används ofta innan en natt av mycket drickande. Aktivt kol är en mycket bearbetad form av kol som används i absorptionen av kemikalier. Om det tas innan du dricker, kommer tabletterna absorbera överflödig alkohol när den kommer in i magen. Om du upplever kraftig berusning, kommer att ta tabletterna med vatten hjälpa till att absorbera alkohol kvar i ditt system. Aktivt kol hittas vid specialitet hälsokostbutiker och på nätet.

Förhindra Under drickande


Ofta människor befinner sig i ett berusat tillstånd. Att vara berusad eller berusad är väldigt olika från alkoholförgiftning; Men, kan dessa stater lätt leda till alkoholförgiftning, om drickande fortsätter. Om du känner dig extremt yr, yr, illamående eller obehagligt varm börja dricka vatten. Vattnet hjälper till att späda ut den kvarvarande alkohol i kroppen. Utöver, sluta dricka när du känner att din mentala fakulteter börjar vackla. Det finns en punkt när det "buzz" av alkohol inte ökar med mer konsumtion; efter ditt blod-alkoholhalt når en viss punkt, .06, börjar kroppen att avvisa alkohol.

Symptom


Symtom på alkoholförgiftning inkluderar förvirring, intensiva kräkningar, kramper, oregelbunden andning, blek hud, låg kroppstemperatur och medvetslöshet. Om du bevittna någon visar dessa symtom, ring 800-222-1222. Detta kommer att ansluta dig till närmaste giftkontrollcenter, och en expert kommer att hjälpa till att räkna ut hur man återställa denna individ till medvetande eller rekommendera kallelse en ambulans. Lämna aldrig en medvetslös person ensam; kräkningar kommer att följa alkoholförgiftning, medvetet eller inte. En av de ledande faktorer för döden med alkoholförgiftning är kvävning på kräkas. Se till att personen sitter upp, och om du planerar att drickande, se till att du är med andra människor som kan hjälpa dig om du upplever något av dessa symtom.


Articles Liés