Medicijnen die Oorzaak gewrichtspijn

Sommige medicijnen kunnen pijn in de gewrichten veroorzaakt, alsook de behandeling van de omstandigheden waarin ze zijn ontworpen voor. Hoewel niet alle patiënten ervaren gewrichtspijn, hebben sommige medicijnen gekoppeld aan deze bijwerking.

Advair Diskus


Advair Diskus is een orale inhalator gebruikt voor astma en chronische obstructieve longziekte (COPD) besturen. Volgens WrongDiagnosis.com, is deze medicatie is gekoppeld aan spier-en gewrichtspijn in zijn gebruikers.

Escitalopram


Escitalopram (merknaam Lexapro) is een selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) gebruikt voor de behandeling van depressie. Volgens eMedExpert.com, het gebruik van Lexapro orale oplossing of tabletten vaak resulteert in gewrichtspijn.

Gabapentine


Gabapentine (Neurontin) is een geneesmiddel voor de aanvallen bij epilepsie en andere aandoeningen voorgeschreven. Dit geneesmiddel kan frequente pijn in de gewrichten veroorzaken bij patiënten die de medicatie, volgens eMedExpert.com.

Effexor XR


Effexor XR is de uitgebreide versie van venlafaxine-hydrochloride volgens Helalthsquare.com, en wordt gebruikt om angststoornis, sociale angststoornis en depressie. Volgens eMedExepert.com, is Effexor XR geassocieerd met pijn in de gewrichten.

Topiramaat


Topiramaat (Topamax) is een anti-epilepticum gebruikt bij de behandeling van epilepsie en migraine te voorkomen. Volgens eMedExpert.com gebruik van deze drug vaak geassocieerd met gewrichtspijn.


Articles Liés