Bromazepam Side Effects

Bromazepam is een oraal medicijn dat wordt voorgeschreven aan patiënten die een ernstige nervositeit, angst of spanning. Zoals elke medicatie, kunnen sommige bijwerkingen worden ervaren door mensen die Bromazepam nemen.

Wat is Bromazepam?


Bromazepam is een generiek van anti-angst-medicatie, dat wordt verkocht onder verschillende merknamen: Lexotan, Brazepam, Bromaze en Lectopam. Het is een medicijn dat is geclassificeerd als een benzodiazepine, dus met een hoog potentieel voor afhankelijkheid en misbruik.

Want wat is bromazepam gebruikt?


Bromazepam wordt gebruikt om paniek-en angstaanvallen te behandelen. Het wordt ook gebruikt als een relaxant in pre-operatieve patiënten.

Het wordt meestal alleen voorgeschreven voor korte tijd door de verslavende potentie. Het is belangrijk om de medicatie precies volgens voorschrift het risico lopen afhankelijk vermijden.

Wat vaak voorkomende bijwerkingen geassocieerd worden met bromazepam?


Verlies van evenwicht of coördinatie slaperigheid, duizeligheid, droge mond, buikpijn en hoofdpijn zijn de meest voorkomende bijwerkingen van bromazepam, hoewel zelfs deze komen zelden voor. Deze symptomen zijn gewoonlijk niet hinderlijk genoeg te veroorzaken patiënten om het gebruik van de Bromazepam beëindigen.

Als ze overmatig hinderlijk zou moeten worden, in overleg met uw arts om te bepalen of er alternatieve medicijnen of maatregelen die deze bijwerkingen te verminderen.

Wat zijn de ernstige bijwerkingen van bromazepam?


Als je een snelle hartslag of onregelmatigheden in de hartslag, visusstoornissen, gedragsveranderingen, depressie, slurring van de spraak of de algehele verwarring zou moeten ervaren, in overleg met uw arts onmiddellijk.

Gele verkleuring van de huid of ogen, huiduitslag of ademhalingsmoeilijkheden kan een allergie betekenen om Bromazepam of storing lever. Beide situaties zijn medische noodgevallen, dus raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. Als je extreme ademhalingsproblemen, het nummer 911 of ga naar de dichtstbijzijnde eerste hulp.

Contra


Patiënten met een geschiedenis van nier-of leverziekte moeten extreem voorzichtig te zijn tijdens het gebruik van Bromazepam. Hun artsen kunnen frequente tests opdracht om ervoor te zorgen dat hun lichaam goed worden uitscheiden de medicatie.

Patiënten met een geschiedenis van alcohol of chemische laste moet ook zorgvuldig worden gecontroleerd terwijl het nemen van deze medicatie als gevolg van een verhoogd risico op afhankelijkheid.

Deze medicatie kan uw vermogen om auto te rijden of machines te veranderen, dus het is belangrijk om te zien hoe dit geneesmiddel op u heeft voordat u ofwel activiteit.

Zwangere vrouwen moeten Bromazepam niet nemen als gevolg van de risico's van de foetus. Omdat de medicatie wordt uitgescheiden in de moedermelk, is het geven van borstvoeding niet geadviseerd, terwijl op dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan interageren met bepaalde antihistaminica (allergie), antidepressiva, verdovende pijnstillers, tranqulizers en inbeslagneming medicijnen. Raadpleeg uw arts en hem of haar alle medicijnen die u neemt om het risico van interactie te minimaliseren vertellen.


Articles Liés