Det bästa sättet att bli av jäst i kroppen

Alla har jäst i kroppen; Men om en person har ett bra immunförsvar och är i ett hälsosamt tillstånd, förblir jästen beloppet på en lämplig nivå. Det är när kroppen har en ökad mängd av jästtillväxt som det blir ett problem. Även om det förekommer naturligt i kroppen, kan ett överflöd av orsaka många problem, såsom torsk, trötthet, infektioner eller utslag. Det är när du behöver hitta sätt att minska mängden jäst i kroppen.

Stress


Ett överflöd av jäst i kroppen kan orsakas av stress. Det skulle vara en bra idé att försöka eliminera eller minska de stressande frågor som händer i ditt liv, om möjligt. Om inte, försök att hantera din stress med hjälp av andra metoder, till exempel yoga eller läsa en bra bok. I vissa fall kan stressen hända på grund av en oro som skulle kunna lösas eller bistås med en stödgrupp.

Diet


Många olika typer av livsmedel eller drycker kan utlösa tillväxt av jäst. Försök att eliminera så många sockerprodukter som möjligt; exempelvis, kolsyrade läsk, söta juicer och desserter. Alkohol, kaffe och te finns också produkter som skulle vara perfekt för att undvika att samtidigt försöka kontrollera överdriven jäst. Kolhydrater, som pasta, ris och vitt bröd, bör lämnas ut ur din dagliga kost också. Det är inte bara viktigt för att eliminera de dåliga livsmedel; Du bör också överväga att lägga till andra livsmedel till din diet för att bekämpa jästen. Dessa livsmedel innehåller grönsaker, frukt och vatten.

Antibiotika verses Probiotika


Försök att undvika att ta antibiotika om möjligt. Även om antibiotika för att eliminera bakterier som lever i kroppen, de också eliminera de goda bakterier som kan bör hålla jästen från att komma ur. Till skillnad från antibiotika, probiotika är en typ av goda bakterier som du behöver i din kropp. Du kan få probiotika i ett par olika sätt. En är i tillägg form, medan den andra är i livsmedel som innehåller acidophilus, inklusive några yoghurt, juicer och sojamjölk. Acidophilus är en hjälp bakterier som producerar mjölksyra och slåss jästen.

Jäst Infektioner


Den rätta medicinen en läkare kommer att förskriva att behandla svampinfektioner är ett läkemedel mot svamp. Det finns också några svampdödande läkemedel och krämer tillgängliga över disk för jäst infektioner. Men det är alltid bäst att få en diagnos från en läkare innan du tar något på egen hand.


Articles Liés