Hem botemedel för en tandvärk

Det finns inte att komma ifrån smärtan av en tandvärk. Den bultande känsla som går från käken till örat kan du inte glömma att det är där. Om du inte kan komma till en tandläkare för ett par dagar eftersom det är helg eller han är bokad, prova dessa hem botemedel. De är noga med att underlätta även den skarpaste av tand smärta.

Home Tandvärk botemedel


En av de mest framgångsrika hem botemedel är att gnida lite whisky på tanden. Du kan göra detta med fingret eller en bomullspinne. Det kan ta en minut eller två för att gnugga, men det kommer att avlasta pain.You kan också lägga ett par teskedar i munnen och vips den runt tanden som har ont.

Isen massage på motsatta sidan hjälper. Det har att göra hur hjärnan fungerar. Det är gjort på den motsatta sidan av kroppen från tandvärk, eftersom den vänstra sidan av hjärnan styr höger sida av kroppen och vice versa. Ta en isbit och gnid in i området mellan tummen och pekfingret. Gör det så länge du kan stå kylan. Detta höjer smärtan genom att kanalisera din hjärna att koncentrera sig på något annat.

Vitlöksklyfta och salt är en åtgärd som har blivit populärt. Du tar en bit vitlök och strö lite salt på den. Nästa du placerar den runt basen av tanden som är sårade. Det tar bara några minuter att börja gälla.

Fler Bygg Tandvärk botemedel


Lök har vissa antibakteriella egenskaper. Detta kan vara anledningen till att det är till stor hjälp för att lindra smärtan av en tandvärk. Du tar en liten bit färsk lök och linda den runt tanden det bästa du kan. Smärtan bör avta inom några minuter.

Lime är rik på C-vitamin och är också ett bra recept för att befria smärtan av en tandvärk. Det är mycket enkelt att göra. Skär en liten kil av kalk och linda den runt tanden som orsakar dig smärta. Efter några minuter är smärtan borta.

Detta är en åtgärd som någon som har haft tandvärk har försökt. Det fungerar. Det är också något som alla har i huset - bordssalt. Varmt vatten blandat med några teskedar vanlig bordssalt kan användas som ett munsköljmedel. Lägg den i munnen och swish den runt smärtsamma tanden. Det kommer att ta bort smärtan efter några minuter.

Se tandläkaren när du kan


Dessa hem botemedel arbeta för att lindra smärtan av en tandvärk för en kort tid. Det finns en anledning till att du har tandvärk och det kan leda till en infektion. Så snart som möjligt, bör du se en tandläkare.


Articles Liés