Charley Horse smärtlindring

Alla som någonsin har haft en charley häst vet att de är inget kul alls. Inte nog med att de gör ont, men de kan göra ytterligare aktivitet nästan omöjligt. Vissa människor vänta på ben kramp avta, men för dem som inte har tid att sitta och vänta det finns saker som kan göras för att få befrielse från denna smärta.

Stretch It Out


Stretching är ett bra sätt att förhindra en charley häst samt få viss lättnad från smärtan när du upplever en. Sträck området långsamt och hålla positionen, sedan efter ett par minuter smärtan skulle börja avta.

Dricka lite vatten


Kramper kan också vara ett tecken på att kroppen är uttorkad, så drick mycket vatten före, under och efter träning. Om du känner en charley häst som kommer på dig kanske kan kortsluta den genom att dricka vatten och stretching.

Gnid eller massera området


Om stretching och återfuktande inte fungerar, prova att massera området för att stimulera blodflödet tillbaka in i benet och påskynda lättnad.

Vänta ut


Ibland det enda som kan ge dig befrielse från en charley häst är dags, även om det är ett återkommande problem prata med din läkare för att avgöra om det är ett tecken på något mer allvarligt, såsom dålig kost.


Articles Liés