Förebygga ångestattacker med diet

Livsmedelsval vi gör har en enorm inverkan på vår fysiska och psykiska hälsa. Näringsämnena som tillhandahålls av vår kost hålla vårt sinne och kropp i harmoni. Detta avser ångest frågor. Det är viktigt att veta vilken mat kan lindra ångest och vilka som förvärrar det.

Hydratisering


Vattenförbrukningen har ett brett utbud av förmåner och ångest minskning är en av dem. Våra hjärnor innehåller 85 procent vatten, så uttorkning kan framkalla ångest. Tillräcklig hydrering måste upprätthållas på annat sätt våra kroppar är känsliga för problem som ångest och panikattacker. Drick sex till åtta glas vatten per dag för optimala fördelar.

Vad man ska undvika


Mycket sura livsmedel kan främja ångest. Dessa livsmedel innehåller mejeriprodukter, protein, bearbetade livsmedel och livsmedel med hög sockerhalt. Det är svårt att spola gifter ur ditt system, om det är förenligt intag av dessa typer av livsmedel. De kan försvaga immunsystemet, orsaka stress, och orsaka en person att vara mer sårbara för ångest attacker. Undvik för mycket koffein som i läsk, kaffe och energidrycker. Dessa är stimulantia och kan orsaka nervositet och sömnlöshet.

Alkaline Diet


Den Alkaline dieten fokuserar mycket på frukt och grönsaker. De som lutar mot att vara vegetarian skulle ha en lätt tid att anpassa sig till denna typ av kost. Mycket lite protein och mejeriprodukter är tillåtna, men de flesta någon frukt eller grönsak ingår. Livsmedel som äpplen, apelsiner, broccoli, spenat, blomkål, ananas, gurka och muttrar skall omfatta 80 procent av de livsmedel intagna på Alkaline dieten. De är låga i syra och bidra till att minska känslor av ångest.


Articles Liés