Gastric Bypass före drift Diet

Gastric bypass operation minskar magens storlek så att livsmedel kan kringgå en del av tunntarmen. Den minskade storleken på magen hjälper dig att känna full snabbare, så att du förbrukar mindre mat och sänka ditt dagliga kaloriintaget. Du absorberar också färre kalorier under matsmältningen med förbi en del av tunntarmen.

Före drift Diet


För att förbereda sig för operation, för att din läkare kommer att ge en speciell diet påbörjas en eller två månader före utsatt datum. Kosten är tänkt att förbereda dig för att behålla nya matvanor när gastric bypass utförs. Det är viktigt att vänja sig vid den nya dieten som din mage inte kommer att kunna lagra mycket mat efter operationen. Överätande utlöser illamående och kräkningar, och riskerar sträcker den nyligen definierade magtrakten. Eftersom din kropp absorberar mindre av den mat du äter, är det också viktigt att du se till att du får tillräckligt med näring och protein för att bibehålla god hälsa. Börjar dina nya matvanor i god tid innan operationen också gör levern tid att krympa. Detta gör att din kirurg för att få tillgång till magsäcken via ett mindre snitt.

Rekommenderade före drift Livsmedelstyper


Den allmänna gastric bypass pre-operativ diet kräver dagligt intag av fyra protein portioner, två fullkorn portioner, två portioner frukt och grönsaker, och tre portioner av hälsosamma fetter. Välj magert protein som fisk, magert kött, nötter, bönor, magra mejeriprodukter och ägg. Hälsosamma fetter är begränsade till nötter och olika oljor, t ex, linfrö, raps och olivolja. Underhålla fiberrik, fettsnål kost fram till sju dagar före bypassförfarandet är planerad. Vid det laget kommer du att uppmanas att byta till en flytande protein diet bestående av sex till sju portioner av en kommersiell diet shake såsom Säker, Slim Snabb eller Boost. Det är viktigt att konsumera minst sex 8-ounce glas vatten varje dag, speciellt under de sista sju dagarna före operationen. Förutom vatten kan du ha sockerfri klara vätskor, såsom Kool-Aid eller Crystal Light. Undvik sockerhaltiga, kolsyrade och koffeinhaltiga drycker.

Före drift Portion kontroll


Portion kontroll är den mest kritiska komponenten i gastric bypass operation livsstil. Lär dig att anpassa sig till mindre portioner. Efter operationen kommer du att kunna äta mycket små mängder mat i ett sammanträde. Läs etiketterna på allt du förbereda och konsumera. Ät bara föreslog tjänstgör belopp enligt förteckningen på förpackning. Mät allt innan du äter. För livsmedel utan etikett rekommendationer, bör kött portioner vara 3 gram, råa grönsaker portion är en kopp, bean delar är 4 gram, och kokta grönsaker, pasta och juice delar är en halv kopp. Frukt delar skiljer sig åt beroende på vilken typ av frukt. Tala med din läkare om du har några frågor om din individuella kost plan före och efter operation.


Articles Liés