Vilka är de behandlingar för Morgellons sjukdom?

Morgellon sjukdom är en ny sjukdom som heter 2002 som innehåller en rad olika hud-relaterade symtom inklusive känslan av krypande hud, stickningar, utslag och sår. Sjukdomen är bara en teori; många läkare och Centers for Disease Control and Prevention (CDC) säger att det inte finns några bevis ännu att Morgellon s existerar och klassificera det som en "oförklarlig dermopathy" som kan orsakas av ett annat tillstånd eller vara en biverkning av psykisk sjukdom. Det beror på vem du frågar. Ändå finns behandling och förslag till den förmodade sjukdomens symtom och leva med en oförklarlig sjukdom.

Hitta Hjälp


Medan framtiden kommer att avslöja specifika sanningar om Morgellon s, Mayo Clinic rekommenderar att det första steget är att hitta en läkare som kommer att lyssna på er oro och att ta itu med de symtom du upplever. Många människor som misstänker att de lider av Morgellon erfarenhet onödig stress och anklagas för hypokondri eller psykisk sjukdom. Att hitta ett medicinskt team som kommer att ta symptomen på allvar kommer att vara mycket viktigt.

Söker behandling för andra sjukdomar


Du måste ha tålamod som din läkare börjar undersöka din sjukdom. I de flesta fall kommer läkaren att börja titta på dina symtom som tecken på annan sjukdom och påbörja behandling i enlighet med detta. Detta är bra och bör inte ogillat. Om din hud problem visar sig vara psoriasis och läkaren behandlar för denna sjukdom, så borde klara upp problemet. Om den inte gör det, så småningom kan han diagnostisera Morgellon talet, men först efter att han har uteslutit andra sjukdomar i de flesta fall.

NutraSilver


NutraSilver är ett naturligt mineral förening som är marknadsförs för att vara det enda effektiva botemedel för Morgellon sjukdom. Det är inte godkänt av Food and Drug Administration för användning mot Morgellon s, men vittnesmål på produktens hemsida och citeringar av laboratoriestudier tycks visa att det kan vara värt ett försök. Enligt Nutrasilver.com, dödar den produkt de patogener som är ansvariga för Morgellon s och kommer att hjälpa till med lesioner, depression och ångest som åtföljer sjukdomen.

Antiparasitärt Behandling


I en artikel publicerad av Medical News Today, gör Dr George Schwartz ett fall för intensiv antiparasitbehandling för Morgellon sjukdom. Hans hypotes hävdar att Morgellon s är ett tillstånd som orsakas av parasitangrepp och nämner användningen av antiparasite behandlingar, även om artikeln inte nämner exakt vad behandlingen innebär.

Håll dig uppdaterad


Mayo Clinic uppmanar människor som misstänker att de kan ha Morgellon sjukdom för att hålla jämna steg med den senaste utvecklingen i den pågående studien av detta tillstånd. CDC och andra organisationer sjukvårds utför ny forskning och att veta de senaste nyheterna om den oförklarliga sjukdomar kommer att gynna och kan leda till idéer om hur man handskas med den.


Articles Liés