Hur man behandlar Prevacid biverkningar

Prevacid är ett receptbelagt läkemedel som används för att behandla sura uppstötningar, halsbränna och magsår samt andra magproblem. Till skillnad från liknande läkemedel, som har erbjudits över disk, är Prevacid fortfarande bara tillgängliga genom recept. Innan emot medicinen måste du först rådgöra med din läkare som kommer att avgöra om pillren är effektiva för dig. När du börjar piller som du kan uppleva vissa biverkningar och om du upplever dessa biverkningar, ska du veta hur man ska behandla dem.

Instruktioner


•  Ring din läkare när du först börjar uppleva några biverkningar från att ta Prevacid. Du kanske drabbats av en allergisk reaktion eller att ha en interaktion med andra läkemedel du för närvarande tar. Följ råd från din läkare.

•  Ta över disk smärtstillande om du får huvudvärk eller smärta i lederna. Huvudvärk är en av de vanligaste biverkningarna upplevs av de som tar Prevacid. Du kan också försöka gnugga tinning att minska en del av trycket som du känner.

•  Tillbringa en dag eller två vila i sängen och ta ett par dagar från jobbet. De som har tagit Prevacid har ibland upplevt förstoppning eller diarré och illamående. Det kan göra det svårt att göra dina dagliga aktiviteter.

•  Drick mycket vätska och hålla sig till en flytande diet om du upplever något av de magproblem som uppstår som en bieffekt av medicinering. Detta bidrar till att minska syran i magen, vilket kan orsaka magen för att känna sig mer upprörd än den gjorde tidigare.

•  Använd en sportdryck för att öka elektrolyter i kroppen och att behålla vätska i kroppen, särskilt om du upplever något illamående, förstoppning eller diarré. Din kropp behöver för att återhämta sig och inget fungerar bättre än en bra gamla gammaldags sportdryck.

Tips


  • Se till att du berättar för din läkare om något ovanligt du upplever när du tar medicinen. Din läkare kan ändra din dos eller flytta dig till ett annat läkemedel.
  • Ignorera inte några biverkningar eller ovanliga upplevelser som du har när du tar Prevacid. Detta skulle kunna vara ett tecken på ett mer allvarligt problem.

Articles Liés