Sinus Svamp botemedel

Bihåleinflammation, eller bihåleinflammation, hänvisar till en inflammation i bihålorna och näsgångarna som kan delas in i tre typer: virus, bakterier och svamp. En svamp bihåleinflammation, ett sällsynt tillstånd som kan orsaka stor nasala och sinus inflammation, sker oftast hos individer som är allergiska mot svamp och har nedsatt immunförsvar. Centers for Disease Control och förebyggande rapporterar detta tillstånd är oftast kronisk, som varar längre än åtta veckor, och återkommande.

Fungal sinuit


Den amerikanska Rhinologic Society (ARS) indikerar att det finns fyra typer av svamp sinuit: svamp boll, allergisk bihåleinflammation och kronisk och akut invasiv bihåleinflammation. Av dessa fyra, svamp boll och allergisk bihåleinflammation är icke-invasiv, medan kronisk och akut bihåleinflammation är invasiva. Svamp bihåleinflammation har vanligtvis samma tecken och symtom på kronisk bihåleinflammation som inte svarar på antibiotikabehandling och är svår att behandla. Allergitestning, hyposensibilisering eller operation kan rekommenderas som den mest effektiva behandlingar för detta tillstånd.

Noninvasiv


En svamp bollen inte orsakar en signifikant inflammation, men tillståndet innebär någon sinus obehag, blockering och urladdning. Allergisk svamp bihåleinflammation är en allergisk eller överkänslighetsreaktion mot miljö svampar och kan orsaka nasal kvarter, utsläpp och polyper som producerar kronisk inflammation. Behandling för allergiska svamp bihåleinflammation innehåller antihistaminer, antibioics, anti-svamp läkemedel, irrigations och kirurgi. Ett minimalt invasiva kirurgiska ingrepp är nödvändigt att ta bort svamp boll, polyper och skräp. Per ARS, de allra flesta patienter som genomgår denna operation är mycket satisified med resultatet.

Invasiv


Kronisk invasiv bihåleinflammation uppstår när en svamp infekterar en individ som har ett normalt immunförsvar. Denna störning avancerar långsamt och kan så småningom leda till kronisk huvudvärk och svullnad i ansiktet. Akut invasiv sinuit drabbar patienter med nedsatt immunförsvar. Detta är en allvarlig, ofta dödlig, tillstånd som behöver behandlas omedelbart. Dessa två förhållanden kräver kirurgi, inklusive intravenösa eller orala läkemedel mot svamp och behandling av nedsatt immunförsvar. De allra flesta patienter som opereras har färre symptom och få en bättre livskvalitet.

Homeopatiska medel


Vissa örter och växter kan hjälpa utlösa kroppens naturliga reaktion vid behandling av svamp bihåleinflammation. Calcarea carbonica kan lindra febersjukdomar, rävkaka kan hjälpa till att kontrollera illamående som beror på den post-nasal drip, och nitricum acidum kan ge lindring till en person vars nasala luftvägarna helt blocke orsakar huvudet smärta. Dessa åtgärder kan användas tillsammans med läkemedel som förskrivs. Det rekommenderas dock att en läkare informeras om användningen av alternativa lösningar för behandling av svamp bihåleinflammation.


Articles Liés