Symtom på för mycket smärtar Meds

Några symptom på att ta för mycket smärtbehandling kan inkludera att du blir illamående eller inte kan stanna vid medvetande under långa tidsperioder. Magkramper och bränning kan finnas andra effekter av att ta smärtbehandling för länge. Om medicinen inte fungerar, tala med din läkare för att se om han kan ordinera något annat.

Typer


Aspirin och paracetamol används ofta smärtstillande medel. Hydrocodone och oxikodon är vanliga receptbelagda smärtstillande medel.

Effekter


Om du tar för mycket aspirin eller paracetamol det kan orsaka skador på levern. Receptbelagda smärtstillande medel kan sluta att vara en effektiv källa för smärtlindring.

Tidsplan


Ibland om du har varit i smärta för en stund kan det ta ett par doser innan smärtbehandling kommer att vara effektiva. Det är möjligt att det till och med kan ta ett par dagar.

Orsaker


Många gånger smärtlindring kommer inte tillräckligt snabb eller det fungerar inte så mycket som du kanske tror att du kanske väljer att ta en annan. Innan du vet att du har tagit för mycket, vilket kan vara farligt.

Varning


Att ta för mycket smärts kan leda till döden inom en kort tidsperiod. Om du tror att du har tagit för mycket medicin söka läkare eller sjukhus för att få hjälp.


Articles Liés