De gevolgen van Soma

Soma, verkocht als generiek carisoprodol, wordt gebruikt in combinatie met fysiotherapie en rust om spierpijn te verlichten. Het is belangrijk te weten dat alle medicijnen bijwerkingen variërend in ernst kunnen veroorzaken. Voor het voorschrijven van Soma, moet uw arts hier rekening mee houden en alleen voorschrijven als de voordelen opwegen tegen de mogelijke symptomen.

Reacties


Je moet Soma niet gebruiken als u allergisch bent voor het, meprobamaat, tybamaat of mebutamate zijn. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u last krijgt van huiduitslag, jeuk, zwellingen, ernstige duizeligheid of moeite met ademhalen, want dit zijn de symptomen van een allergische reactie.

Minor Effecten


Hoewel zeldzaam, bijwerkingen komen vaak met alle recepten die u neemt. Bij het nemen van Soma, kunt u duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, verhoogde hartslag, verlaagde bloeddruk of blozen van het gezicht ervaren.

Ernstige effecten


Als u begint met het ervaren van extreme zwakte, onvermogen om je ledematen te bewegen, shakes, gewrichtspijn, veranderingen in uw stemming, verbreed leerlingen of verandering in het gezichtsvermogen, niet meer van de medicatie in te nemen en neem onmiddellijk contact op met uw arts.

Risico's


Omdat Soma is bekend dat het een kalmerend effect hebben, zijn interacties met bepaalde medicijnen die slaperigheid veroorzaken geïntensiveerd. Enkele voorbeelden van recepten u moet bespreken met uw arts voordat u het combineren met Soma onder meer uit medicijnen voor aanvallen, depressie of angst, spierverslappers, verdovende pijnstillers, slaappillen, verkoudheid of allergie medicijnen.

Waarschuwingen


Gebruik geen Soma als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat het nadelige effecten op uw ongeboren kind kan veroorzaken. Als uw medische geschiedenis omvat acute intermitterende porfyrie (erfelijke bloedziekte), nier-of leverproblemen, astma, convulsies of een alcohol-of drugsmisbruik probleem, bespreek dit dan met uw arts voordat u Soma.

Overwegingen


Soma mag alleen worden gebruikt voor 2 tot 3 weken. Ontwenningsverschijnselen maagkrampen, slaapproblemen, hoofdpijn en misselijkheid. Om deze symptomen na langdurig gebruik van Soma voorkomen, geleidelijk te verminderen dosering zoals voorgeschreven door uw arts. Als u Soma gebruikt langer dan de aanbevolen hoeveelheid tijd, kan je er op rekenen geworden of oprichting van een verslaving.


Articles Liés