Vilken är den mest Vikt Lost av en person?

Folk kan få farliga mängder av vikt på grund av dålig kost eller motionsvanor, eller på grund av sjukdomar eller andra tillstånd som kan vara svåra att kontrollera. En amerikansk kvinna är känd för att förlora mer än £ 900.

Guinness World Record för kvinnors Viktminskning


Rosalie Bradford vägde mer än £ 1200., Vilket gör henne det tyngsta kända kvinnan i Guinness World Records historia i början av 1990. Men Bradford förtjänat en andra världsrekord heder när hon gick på att förlora £ 917., Vilket gör hennes viktminskning störst bekant på tiden.

Bradford erkände Richard Simmons, media personlighet känd för att skapa aerobics video, för att ge henne instruktioner och uppmuntran i att förlora vikt.

Guinness World Record för Män s Viktminskning


Jon Brower Minnoch vägde ca £ 1400. i slutet av 1970, även om en exakt viktmätning var omöjligt på grund av sin storlek. Han hade ett tillstånd som kallas ödem som orsakade hans kropp att lagra överflödig vätska, och som visat sig vara svåra att behandla.

Minnoch lades på en strikt 1.200 kalori-en-dagars diet och förlorade ca £ 924. efter mer än ett år. Men så småningom dog Minnoch grund av ödem, vilket fick honom att få mer än 200 kg. gång under de senaste tre åren av sitt liv.

Världens tyngsta man


Den nuvarande tyngsta kända människan är Manuel Uribe, en mexikansk man som en gång vägde in på mer än £ 1250. När sista dokumenterade hade Uribe förlorat mer än £ 550.


Articles Liés