Celluliter Bantning Behandlingar

När du tittar i spegeln på dig själv i bikini, du märker några fula huden på låren? Vissa beskriver utseendet som "apelsinhud" eller "cottage cheese" för detta dimply rynkig look. Statistiken visar att celluliter drabbar 85-98 procent av den post-ludna population av kvinnor, men med följande tekniker, kan du avsevärt minska eller till och med eliminera celluliter från kroppen. Alla reagerar olika och till rörlig ränta till följande tekniker, så utforska alternativen om vilka som fungerar bäst för dig.

Identifiering och Orsak


Celluliter är den allmänna termen för hudens utseende som visas ojämn och "ointressant". Den kan dyka upp på låren, skinkorna och magen i varierande grad, men det är inte en hudåkomma. Celluliter är resultatet av att ha överflödigt fett under huden och lite underliggande muskler i området. Din mage, rumpa och lår lagra mest fett och eftersom kroppsfett inte kommer i en särskild form, kan det samlas i klumpar under huden. Att ha en stark muskulös fundament under fett kan bidra till att jämna ut de fettdepåer, utan att eliminera celluliter, bör du sträva fför ha en frisk kropp tjock delen också.

Motion


Bygga upp musklerna i oroliga områden med riktade styrketräningsövningar. Var inte rädd sammanslagningen upp dina muskler, som en kilo muskler tar mindre plats än ett halvt kilo fett. Göra hjärt övningar kommer också att bidra till att bränna fett i kroppen, vilket minskar mängden fett som kan ackumuleras. För styrketräning, utför knäböj, utfall, buken crunches, och balansera ut det med hamstring sträcker undvika benmusklerna från kortare. Lågintensiv cardio, exempelvis snabba promenader eller rollerblades, också kommer att bidra med oroshärdar och bränna fett.

Diet


Minska ditt fettintag kommer att minimera ansamling av fett i kroppen så ersätter skräpmat och snabbmat med färska friska grönsaker och frukter. Genom att äta flera måltider i mindre portioner, kan du öka din ämnesomsättning och förhindra mycket kalorier från att lagras som fett. På natten, undvika att äta 2-3 timmar före sänggående, eftersom din matsmältning blir långsammare, och det finns en högre sannolikhet av kalorierna omvandlas till fett.

Massage


Massera områdena celluliter kan bidra till att ge tillfällig minskning av dimpled utseende. Vissa hävdar att massagen hjälper till att jämna ut utseendet på celluliter genom att fördela fettet jämnare under hudytan. Många spa erbjuder denna teknik och, ibland, kan utnyttja användningen av rullar för att tränga in djupare och ger en bredare utslätande effekt. Den förbättrade cirkulationen hjälper blåsa upp din hud och vävnad så att området verkar smidig och slät. För att göra en självmassage, först värma upp området med en hud gnugga i ungefär en minut. Öka gradvis trycket och röra sig i små cirkulära rörelser runt området. Knåda området och gör mjuka pinch-and-pull flyttar för att ytterligare aktivera området. Slutligen avslutar massagen med långa slag för en utjämning och avslappnande effekt.

Alternatives


Droghandel är fulla av kommersiella krämer och piller för att bidra till att minska celluliter; du kanske har provat en del själv. Jag rekommenderar att du söker först att behandla den bakomliggande frågan om överflödigt fett och underutvecklade muskler först innan du använder krämer och piller. Om du vill lägga till i din träning och kostförändringar för celluliter minskning, tillsätt lite hud åtstramande lotion för att hjälpa hydrat och företaget upp huden. Arbete i lotion med dina massage för dubbel plikt behandling. Ett kostsamt alternativ är att ha fettsugning för att avlägsna fettet. Du kan märka en skillnad direkt, men om du inte gör förändringar i motion och kost, kan celluliter komma tillbaka. Plus, procedurer bär risken för misstag som kan leda till något mer ointressant än celluliter.


Articles Liés