Axel behandlingar för Armbågsbenskomponenten neuropati

Att leva med stickningar och smärta i ulnar neuropati är obehagligt. Det kan också orsaka oförutsägbara olyckor, för ibland det påverkar din förmåga att hålla saker och ting. Behandlingar finns tillgängliga för att erbjuda hjälp. Dessa kör allt från enkla övningar till akupunktur. Ibland kan bara bär spjälor bidra till att minska obehaget.

Vad är Armbågsbenskomponenten neuropati?


Ulnar neuropati, även känd som styret pares med cyklister, är inflammation i ulnar nerven. Ulnarnerven är en stor nerv som går ner längden på din arm i din hand. Den ansvarar för rörelse och känsla.

Symptom


Ulnar neuropati symtom är stickningar, bedövande, och smärta i handen och armen. Det orsakar också smärta i lillfingret.

Behandlingar


Enligt tidskriften Medicinsk Akupunktur, har med hjälp av akupunktur för ulnar neuropati visat sig vara effektiv även efter den första behandlingen. Osteopathic manipulationer som inkluderar myofasciell utgåvan har också visat lovande när de används rätt innan akupunktur och sedan direkt efter.

Övningar såsom hals rotationer och nack böjar kan bidra till att stärka området. Neck rotationer kan göras sitter i en stol, hålla kroppen rak. Vänd huvudet väldigt långsamt åt höger. Anledningen att gå långsamt är att gå bara tills du känner i början av smärta. Låt din hals för att gå framåt. Slappna av, nu gå till vänster. Upprepa denna process 10 gånger.

För hals böj, i din stol, försök att placera din högra örat nära ditt högra axel. Omvänd processen till vänster öra och axel. Håll kroppen rak. Upprepa denna process 10 gånger.

En annan övning är att rycka på axlarna. Håll den axelryckning i fem sekunder. Pressa skulderbladen och tillbaka i fem sekunder. Dra skulderbladen som för att sätta dem så långt ner som möjligt. Håll i fem sekunder. Försök att ta med handflatan upp till axeln medan du böjer armbågen så mycket du kan. Nu räta ut armbågen. Gör detta 10 gånger. Öka din greppstyrka genom att klämma en gummiboll. Håll denna i 10 sekunder. Gör flera uppsättningar av varje övning.

Förhindra Armbågsbenskomponenten Neuropati


Vid skära ner alla aktiviteter som använder upprepade rörelser i handleden kan du minska risken för irritation och hetsa din ulnarnerven. Om du cykla, komma in i vanan att byta grepp med konstanta intervall. Försök att inte gå tillbaka till den verksamhet som orsakade denna inflammation tills du kan göra det igen utan stickningar.


Articles Liés