Beprövade Homeopatiska läkemedel för neuropati

Homeopati bygger på principen att en sjukdom kan botas när de behandlas med en extremt utspädd form av ämnet som orsakar sjukdomen --- med andra ord, "liknande botar liknande." Även om det finns få vetenskapliga studier som visar effekten av homeopatiska behandlingar, många individer rapporterar homeopati att vara en beprövad botemedel mot deras hälsorelaterade frågor. Vidare, av de få studier som finns i ämnet, flera visar positiva resultat med hjälp av homeopati för behandling av neuropatiska sjukdomar.

Forskning / studier


I en studie av italienska forskare som publiceras i januarinumret 2009 av tidskriften "Homeopati," homeopatiska medel visade sig arbeta jämförbar med konventionella neuropatiska behandlingar. Studien rapporterade, "ett antal viktiga förbättringar i [neuropati] symptom... Hittades i homeopati gruppen, eventuellt i kombination med en minskning av konventionell läkemedelskonsumtion."

Särskilda rättsmedel


Använd Stormhatt för stickande smärtor, tingles, domningar, brännande känsla och svullnad i händer eller fötter. Belladonna kan vara fördelaktigt för plötslig smärta och eventuell rodnad längs höfterna, ryggen och låren. Om fotsulorna pirra och bränna, användning cantharsis. Behandla sveda och smärta i axeln och svullna händer med ferrum Phosphoricum.

För muskelspasmer och kramper, försök magnesiumfosfat. Slutligen använder hypericum att lindra neuralgi och smärta i tår, fingrar och lemmar.


Articles Liés