Hur man använder eteriska oljor för att stärka Andningssystem

Eukalyptusolja har använts i århundraden för medicinska och terapeutiska ändamål, i synnerhet vid behandling av sjukdomar i andningsorganen. Det är ett slemlösande och avsvällande, och anses också som ett antiseptiskt. Här är några sätt att använda denna olja för att hjälpa ditt andningsorganen.

Instruktioner


Hur man använder Eucalyptus Oil att dra nytta andningsorganen


•  Rita ett bad med medel varmt vatten och tillsätt 10 till 15 droppar eukalyptusolja. Blanda den i vattnet. Blötlägg i badet samtidigt djupt andas in ångan och oljans arom.

•  Fyll en skål med varmt vatten och tillsätt 5 droppar eukalyptusolja. Placera ansiktet över skålen och håll en handduk över huvudet för att hindra ångan från att fly. Djupt inhalera ånga och oljans arom.

•  Placera 10 till 20 droppar olja i en diffusor och vänta några minuter på att doften ska genomsyra luften. Slappna av och andas djupt.

•  Tillsätt 10 droppar olja till 1 matsked massageolja. Ha någon massera dig med oljeblandning - eller massera dig själv - att koncentrera sig på spända muskler. Slappna av och andas in oljans arom.


Articles Liés