Hoe te Zelftest voor OCD

Obsessieve compulsieve stoornis (OCD) kan worden gerelateerd aan depressie en / of angst. Als de wereld voelt uit de hand, een verlangen om om je eigen wereld te brengen kan leiden tot OCD. Door het organiseren, controleren en opnieuw controleren, verzamelen en het herhalen van gedragspatronen, voel je dat je controle te krijgen, al is het maar in kleine manieren.

Instructies


•  Denk aan de regelmatigheid van pijnlijke of schokkende gedachten. Merk op hoe vaak specifieke impulsen of beelden zijn in de voorhoede van de geest. Noteer de frequentie waarmee de inspanningen om te stoppen of te negeren de gedachten.

•  Kijk voor herhaalde gedragingen, zoals handen wassen, controleren van lichtschakelaars, het tellen of het herschikken van voorwerpen of het vergaren van nutteloze voorwerpen. Noteer alle obsessie met vuil of ziektekiemen. Proberen om een ​​record van herhaald gedrag te behouden.

•  Journal over eventuele angst die het gevolg is van de inspanningen om herhaald gedrag te stoppen. Wees specifiek over gevoelens dat er iets vreselijks kan gebeuren.

•  Noteer hoeveel tijd herhaald gedrag neemt in de loop van een dag. Probeer in te schatten wanneer deze gedragingen interfereren met de productiviteit of de normale routine. Detail van het gedrag van invloed op werk, school en sociale leven.

•  Houd een dagboek van eet-en slaapgewoonten. Noteer alle dramatische veranderingen en de relatie met herhaalde gedragingen of verontrustende gedachten.

•  Maak kennis met een professionele geestelijke gezondheidszorg aan depressie, angst en de relatie met Obsession compulsieve stoornis bespreken. Bespreek de aandoening als een poging om te gaan met andere psychische aandoening.

•  Bespreek een programma van gedragsverandering, begeleiding en medicatie om de OCD en aanverwante problemen op te lossen. Houd een dagboek bij van de voortgang en het delen met de therapeut.

Hints


  • Neem een ​​computer gegenereerde zelftest voor OCD te helpen beslissen of je nodig hebt om professionele hulp te zoeken. (Zie bronnen)

Articles Liés